VOT MOȚIUNE SĂNĂTATE LIVE. REZULTAT VOT în Camera Deputaţilor
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 17 feb, 12:43
PSD vrea vot secret la moţiune
Moţiunea a fost votată în Camera Deputaţilor. Vezi mai jos rezultatul votului.

UPDATE: Moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu A PICAT. Au fost 140 de voturi pentru şi 161 împotrivă în Camera Deputaţilor. 

Amintim că şi dacă ar fi trecut moţiunea simplă. ministrul Vlad Voiculescu nu era obligat să demisioneze şi nici premierul Florin Cîţu nu era obligat să îl demită. 

Update: Propunerea privind votul secret a picat la votul plenului. Acesta este un prim test cu privire la rezultatul votului moţiunii. 

UPDATE: "Asistăm de două săptămâni la tot soiul de inovaţii regulamentare promovate de liderul grupului PSD. Este prima dată când se solicită ca o moţiune să fie supusă votului secret. Nu există niciun temei pentru asta. Nu vom accepta o astfel de procedură. Moţiunea se supune dezbaterii şi bineînţeles votului deschis, cum s-a procedat întotdeauna", a declarat Gabriel Andronache, liderul de grup al PNL. 

"Dle preşedinte de şedinţă, vă solicit să supuneţi votului plenului Camerei ca votul la moţiunea simplă să fie dată prin vot secret. Procedura este foarte simplă. Scrie foarte clar că votul este secret dacă prin regulament se stabileşte astfel sau preşedintele de şedinţă sau un lider de grup cere asta. 

Votul poate fi secret doar pe sistemul de cartele din plen. Având în vedere că primvicepreşedintele PNL a anunţat excluderea parlamentarilor care vor vota conform propriei conştiinţe, consider că trebuie să fie secret. Dacă aveţi încredere în colegii dvs, supuneţi la vot secret", a declarat Alfred Simonis. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro