Vot în Parlament. Firmele care nu respectă măsurile coronavirus ar putea fi închise
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Vot în Parlament. Firmele care nu respectă măsurile coronavirus ar putea fi închise
Vot în Parlament. Firmele care nu respectă măsurile coronavirus ar putea fi închise
Parlamentarii au votat o măsură ce vizează firmele care nu respectă regulile coronavirus.

Potrivit Antena 3, firmele care nu respectă măsurile impuse de pandemia de coronavirus pot suporta consecințe din partea autorităților. Astfel, în cazul în care există sesizări privitoare la nerespectarea anumitor măsuri (purtarea măștii, prezentarea certificatului verde, etc), autoritățile pot suspenda activitatea acelor activități economice.

Astăzi, 16 noiembrie 2021, parlamentarii au votat în majoritate acest proiect.

Covid 19 - numărul românilor infectați, date la zi - 16 noiembrie

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat datele zilei de 16 noiembrie din bilanț. Sunt informații despre numărul infectărilor cu noul coronavirus, dar și numărul persoanelor decedate.

”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.128 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 397 decese dintre care 54 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

A doua zi cu incidență sub 6 la mie în Capitală

Rata de incidența cumulată calculată la 14 zile în Capitală, raportată marți de DSP București, a scăzut pentru a doua zi la rând sub 6 la mia de locuitori. Ultima oară că incidența a fost sub 6 la mie a fost pe 28 septembrie.

Rata de incidența cumulată calculată la 14 zile în Capitală este, luni, 5.34 la mia de locuitori, după ce luni a fost de 5,78 la mie.

Potrivit DSP București, ultima dată când incidența a fost sub 6 la mie a fost pe 28 septembrie, când autoritățile au raportat o incidență de 5,57 la mie.

În București rata de infectare cea mai mare a fost pe 22 octombrie, respectiv 16,54 la mie.

Amsterdam anulează festivitățile de Anul Nou după creșterea vertiginoasă a infectărilor cu SARS-CoV-2

Municipalitatea din Amsterdam a anulat toate festivităţile de Anul Nou organizate de primărie, inclusiv numărătoarea inversă şi focurile de artificii, ca urmare a panoramei sumbre" provocate de rata ridicată a cazurilor zilnice de infectare şi a spitalizărilor asociate COVID-19, relatează EFE.

Primarul oraşului, Femke Halsema, a decis să anuleze atât festivităţile din piaţa Museumplein, centrul cultural al oraşului, unde are loc numărătoarea inversă la începutul noului an, cât şi diferitele spectacole muzicale sau focurile de artificii din districtele oraşului (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel