Vosganian: Există o solicitare pentru un nou combinat siderurgic
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
Varujan_vosganian
Varujan_vosganian

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, într-un interviu acordat hotnews.ro, că în sudul României ar putea fi construit un nou combinat siderurgic, valoarea investiției fiind între 100 și 200 de milioane de euro. Compania interesată de un astfel de proiect investițional este cu capital indian, dar cu management italian, a mai precizat ministrul Varujan.

"Există o solicitare pentru un nou combinat siderurgic cu capital de proveniență indiană și cu management italian. Noi am avut primele discuții. Investiția va fi realizată în sudul țării, undeva în proximitatea Dunării. Discuțiile noastre sunt într-o plajă între 100 și 200 de milioane de euro. Mai mult nu pot să vă spun acum", a declarat Varujan Vosganian, potrivit căruia discuțiile au avut loc în cadrul întâlnirilor susținute în ultima perioadă cu reprezentanții mediului de afaceri.

"Am avut discuții cu acest investitor în timpul dialogului pe care l-am avut cu firmele. Va fi o investiție de tip greenfield. Am mare încredere în investițiile greenfield pentru că ele nu sunt contaminate de costurile suplimentare pe care le au companiile de stat și nici de costurile ce țin de forța de muncă", a mai precizat ministrul Economiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel