Vocea României dueluri. Tudor Chirilă: Sunt supărat că sunt la Vocea..Smiley: Tudor a sacrificat...
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Duelul dintre Alma Boiangiu și Mara Căptaru l-a făcut pe Tudor Chirilă să fie supărat pentru faptul că se află antrenor la Vocea României.

E unul din momentele în care sunt supărat că sunt la Vocea României. Chiar este un duet din care ar trebui să iasă câștigători ambii concurenți. Iar pentru că am această credință a mea, îmi face propria decizie foarte, foarte grea pentru că amândouă aveți calități exceptionale. Vă felicit., a spus Tudor Chirilă.

A fost un moment foarte, foarte tare. Energia care a fost acolo a ajuns până aici și m-a făcut să mă ridic. Mara, îmi pare rău că atunci când ți-am dat argumente solide nu ai venit în echipa mea, dar acum am șanse pentru oricare dintre voi. Nu am nicio recomandare pentru Tudor. , a adăugat Irina Rimes.

Mă gândesc să stai liniștit, Tudor, pentru că din ce a spus Irina, niciuna din ele nu va pleca acasă. A fost un moment foarte bine gândit. Meritați amândouă să rămâneți în această competiție., a concluzionat Andra ceea ce a vrut Irina să transmită

Tudor a sacrificat un concurent de dragul unui moment foarte bun la Vocea României, de dragul show-ului. Sunteți foarte bune, foarte dinamice. Dacă ar fi să îi sugerez ceva, dar Mara are un star quality care îți ia ochii și care te duce cu ea. Sunteți foarte bune amândouă. Aștept să văd ce decide Tudor., a spus și antrenorul Smiley.

(w670)

Decizia lui Tudor

Alma Boiangiu merge mai departe în echipa lui Tudor: Am să merg mai departe cu Alma.

Irina Rimes și Smiley s-au întors pentru ca Mara să nu părăsească Vocea României, iar Mara a ales să meargă mai departe în echipa Irinei Rimes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel