Data publicării:

Vladimir Putin spune că are nevoie de idei noi pentru războiul din Ucraina

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Vladimir Putin spune că are nevoie de idei noi pentru războiul din Ucraina / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin spune că are nevoie de idei noi pentru războiul din Ucraina / Foto: Kremlin.ru
Președintele rus Vladimir Putin a afirmat că are nevoie de idei noi privind războiul din Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a fost de acord cu necesitatea căutării și sistematizării ideilor noi cu privire la "operațiunea specială" din Ucraina, scrie Interfax.

"Cunoști binecunoscuta maximă: "Dacă vrei să strici afacerea, creează un grup de lucru", dar ai ideea bun[ este la noi. Trebuie să ne gândim și sunt de acord cu voi, și eu vreau să o fac", a spus liderul de la Kremlin în partea închisă a întâlnirii cu corespondenții militari, care a avut loc pe 13 iunie.

Imaginile întâlnirii au fost difuzate de programul "Moscova. Kremlinul. Putin" de pe "Russia-1", un post de televiziune deținut de Kremlin.

Președintele rus a adăugat că este necesar "să colectăm informații și să le selectăm după cele mai promițătoare mijloace militaro-tehnice".

Putin vrea să creeze un grup administrativ care să-i supravegheze pe comandații ruși de pe front

În cadrul ședinței s-a propus crearea unui grup de lucru din administrația prezidențială în vederea coordonării și sistematizării tuturor ideilor noi la fața locului, pe frontul din Ucraina..

Putin a remarcat că reprezentanții Kremlinului și ai guvernului vizitează constant zona "operațiunii specială" Printre aceștia se numără prim-adjunctul șefului administrației prezidențiale, Serghei Kiriyenko, viceprim-ministrul Marat Khusnullin și viceprim-ministrul și șeful Ministerului Industriei și Comerțului, Denis Manturov.

"Aveți dreptate că ar fi necesar să se efectueze căutare și selecție. Dar ar fi inutil să se creeze un grup de lucru. Trebuie să stabilim un fel de lucru sistematic. Trebuie să ne gândim... Creați un fel de grup administrativ care să se afle mereu acolo printre comandanți”, a spus Vladimir Putin.

"Sunt probleme aici. Ar trebui să existe o unitate de comandă în armată, înțelegeți:", a mai spus Putin în cadrul întâlnirii.

Putin spune că situaţia din Ucraina s-ar fi putut schimba dacă la Washington ar fi fost altă conducere. Se simte provocat de Occident "să apese pe butoane"

Volodimir Zelenski s-a întâlnit la Kiev cu o delegaţie de lideri africani aflaţi într-o misiune de pace. Preşedintele ucrainean a spus că o negociere de soluţionare a conflictului înainte de retragerea completă a trupelor ruse ar însemna doar o îngheţare a războiului. Liderii africani merg azi la Sankt Petersburg pentru a-i prezenta propunerile şi preşedintelui rus, cu ocazia unui forum economic.

Vladimir Putin a vorbit acum două zile pe larg despre conflictul cu Ucraina. Liderul de la Kremlin susţine că situaţia din Ucraina ar fi putut lua o altă cale dacă la Washington ar fi fost o altă conducere. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel