Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cel mai nou cuplu din showbiz. De ce și-au ținut relația ascunsă și cine a făcut primul pas
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un vlog pe care actorul l-a postat pe canalul său de YouTube și în care au povestit cum a început frumoasa lor poveste de iubire, dar și cine a fost cel care a făcut primul pas.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, protagoniștii serialului „Adela” s-au apropiat la ceva timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. La scurt timp după ce au confirmat relația, cei doi actori au oferit și primele declarații despre povestea lor de dragoste. Vlog-ul postat ieri de Vlad este unul special pentru că cei doi răspund întrebărilor fanilor despre începuturile relației lor.

Cine a făcut primul pas

Vlad a mărturisit că el a făcut primul pas.

Oana a precizat că ea era răcită și Vlad a venit la ea să îi aducă un pachet special.

“Și am deschis pachețelul acasa și era un pachețel foarte drăguț. Mi-a pus o păturică și niște lumânări, și un ceai, cel mai bun ceai pe care l-am băut în viața mea, și o felicitare. Și ăla a fost primul pas. Undeva, din relația de prietenie, aia a fost prima mișcare pe care a făcut-o unul dintre noi, care a însemnat mai mult decât ‘îți sunt prieten și îți sunt alături’”, a spus Oana.

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei. Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au mai adăugat cei doi.

De ce au ținut legătura ascunsă

Vlad a precizat că a avut o teamă și legat de Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss. Ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună «de ce, Vlad?». Chiar îmi făceam griji”, a spus Vlad Gherman.

Ce i-a legat pe actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Actorul a subliniat faptul că a vrut să vadă mai întâi cum decurge relația cu Oana Moșneagu, alături de care joacă în același serial de televiziune. Cei doi actori au fost inițial foarte buni prieteni și s-au apropiat la scurt timp după ce șatena și-a rupt mâna. Ulterior, s-au apropiat și mai mult și au devenit uniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel