VLAD, episodul 2. Reacții fulger pe Facebook: Tot citesc nebunia asta! Gândim un pic?
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook / VLAD
Facebook / VLAD
PRO TV a difuzat al doilea episod al serialului „Vlad”.

„Vlad” este o variantă modernă a poveştii contelui de Monte Cristo şi prezintă un bărbat dornic de răzbunare, nevoit de circumstanţe să îşi ţină ascunsă adevărata identitate. Așadar, serialul „Vlad” spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana.

Al doilea episod, difuzat

În cel de-al doilea episod „VLAD”, s-au aflat detalii importante din copilăria Elizei și motivele pentru care a decis să-l trădeze pe Adrian, bărbatul cu care urma să se căsătorească. Îndemnată de tatăl ei, Titi, ea a decis să facă rost de bani pentru a-și salva sora, chiar dacă asta a însemnat să renunțe la iubitul ei și să-i facă foarte mult rău, ajutată totodată de prietenii lui Adrian, Ștefan și Leo.

Mesaje pe Facebook

Cei care au urmărit al doilea episod din serial și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesajele postate de aceștia:

A început bine, sper sa dureze cît mai mult, eu nu am urmărit nici un serial turcesc, deci îmi place!

Impresionant cât a fost trădat acest om.

Foarte buni actorii, in sfârșit niște interpretări bune intr-un film românesc, chiar dacă e copiat!! Îmi place!

Foarte tare si chiar nu ma intereseaza ca este sau nu copiat dupa "renumitul" Ezel, daca nu va place nu va uitati sau mai simplu mutati-va in Turcia.

Tot citesc nebunia asta că e făcut după Ezel, fraților,și Ezel o fi avut la bază povestea Contelui de Monte Cristo,nu credeți? Sau cumva a fost Ezel ecranizat înainte ca Alexandre Dumas sa scrie romanul? Gândim un pic?

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea continuă cu noi elemente ale puzzle-ului VLAD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel