VIZE în SUA pentru români. Ramona Ioana Bruynseels: E o chestiune de respect. Ne simțim cetățeni de mâna a doua
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres
Ramona Ioana Bruynseels a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre prioritățile sale în cursa pentru alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.

Candidata umanistă Ramona Ioana Bruynseels a discutat și despre relația cu partenerii externi ai României, atingând subiectul sensibil al vizelor în Statele Unite ale Americii.

În ceea ce privește parteneriatul strategic cu Statele Unite, Ramona Ioana Bruynseels s-a întrebat dacă „se poate totuși oare ca după toată această apropiere dintre noi, totuși investitorii americani să fie doar pe locul 12 sau 14 în clasamentul investitorilor din România?”

„Aici avem de lucrat foarte mult. Înseamnă că nu am fost în stare să aprofundăm acest parteneriat”, a precizat candidata umaniștilor. Întrebată ce ar face în problema vizelor care ridică o frustrare printre români, Ramona Ioana Bruynseels a precizat:

„Este o chestie tot de respect. Mai ales că vecinii noștri unguri nu au vize, iată polonezii nu au vize. Din nou ne simțim cetățeni de mâna a doua. Așa cum ne-au făcut să ne simțim mulți dintre partenerii noștri străini în ultimii 30 de ani, fie că au vrut, fie că nu au vrut”, a precizat Bruynseels.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel