Virgil Guran, PNL: Vom preda PSD-ului postul de premier când vrea PSD-ul să vină să preia
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Virgil Guran: În mod normal, trebuia să se respecte protocolul, dar noi ne asumăm întotdeauna o responsabilitate  Inquam Photos / George Calin
Virgil Guran: În mod normal, trebuia să se respecte protocolul, dar noi ne asumăm întotdeauna o responsabilitate Inquam Photos / George Calin
Virgil Guran, vicepreşedintele PNL,  a declarat, vineri, la RFI, că PNL și-a propus să predea postul de premier PSD-ului când vrea PSD-ul, chiar și mâine.  

”Trebuie s-o facem, pentru că există un protocol, pe care noi am vrut să-l respectăm, liberalii, ați văzut că s-a pus la dispoziție premierul. E o părere a mea, nu este neapărat a partidului, cred eu că colegii noștri de coaliție de la PSD au zis lasă să rezolve aceste crize premierul liberal și o să venim noi după ce este liniște. În mod normal, trebuia să se respecte protocolul, dar noi ne asumăm întotdeauna o responsabilitate, este foarte adevărat că asta de multe ori ne aduce prejudicii de imagine, dar cred eu că oamenii care judecă în profunzime ar trebui să vadă că ne asumăm și cei care își asumă merită respect de multe ori”.

Vicepreședintele PNL a mai declarat că PNL este dispus să predea "postul PSD-ului când vrea PSD-ul să vină să preia. Dacă mâine vine PSD-ul, mâine va prelua PSD-ul. Dacă vine peste o săptămână, peste o săptămână. Nu e o problemă, noi ne ținem de cuvânt, este un protocol, trebuie realizat. Cred că în politică așa se poate căpăta încredere din nou în fața populației, în fața coaliției și așa mai departe, respectând ceea ce spunem".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel