România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 11 noi 2019 / 11:09
Viorica Dăncilă, scrisoare pentru Klaus Iohannis. Liderul PSD cere o dezbatere electorală înainte de turul II
Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă a decis să îi trimită o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis în care să îi ceară în mod oficial o dezbatere electorală înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale. 

Stafful de campanie al Vioricăi Dăncilă pregăteşte o scrisoare care va trimisă staffului lui Klaus Iohannis. Încă dinainte de primul tur, Viorica Dăncilă a cerut o dezbatere electorală ciu şeful statului, însă acesta nu a dat niciun răspuns. Dacă stafful de campanie al lui Klaus Iohannis va accepta, urmează să se pună la punct detaliile. 

"Trebuie să spunem ce am făcut, Klaus Iohannis să spună ce a făcut în cei cinci ani de mandat, eu să spun ce am făcut în cei 1 an şi 9 luni de mandat, şi ce avem de gând să facem pentru români. Dl Iohannis se adresează doar PNL, celor care au galben în inimă să spun aşa. Important pentru mine este să nu duc lupta împotriva unui partid, cum face Klaus Iohannis, ci în numele tuturor românilor, în numele celor care cred că trebuie să înlocuim dezbinarea cu unitatea", a declarat Viorica Dăncilă. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro