Viorica Dăncilă, mesaj pentru militarii români: Întreaga Românie vă mulţumeşte şi vă aplaudă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi candidat la alegerile prezidenţiale, a trimis un mesaj după încheierea ceremoniilor de Ziua Armatei. 

"Am sărbătorit astăzi una dintre cele mai importante zile din calendarul inimilor noastre de români, 25 octombrie, Ziua Armatei României, într-un context istoric deosebit: 75 de ani de când ostașii noștri, cu vitejie, curaj și spirit de sacrificiu, reușeau să elibereze şi ultimele palme de pământ din teritoriul transilvan.

Astăzi, mai mult ca oricând, înțelegem că Armata României a contribuit în mod decisiv la apărarea ființei naționale în cele mai dificile momente ale istoriei noastre, prin misiunile executate în cele mai grele teatre de operații ale lumii, prin seriozitatea și eficiența cu care și-a asumat sarcinile modernizării propriei instituții în îndeplinirea obiectivului de aderare a țării noastre la NATO.

Dragi militari, activi, în rezervă sau în retragere, întreaga Românie vă mulțumește și vă aplaudă! La mulți ani dumneavoastră și Armatei României!", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel