Viorica Dăncilă, lansare candidatură prezidenţiale. Gabriela Firea: Nu fiţi trişti! Ce nu te omoară, te întăreşte!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Firea - Dancila
Firea - Dancila
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a susţinut un discurs la evenimentul de lansare a canidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. 

"Vă rog să nu fiţi trişti. Ceea ce nu te omoară, te întăreşte. Nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori de ridici. PSD a trecut prin multe.  Vor să o înlocuiască pe doamna Dăncilă cu unul care, când a fost ministru al Transporturilor, nu a facut niciun kilometru de autostradă", a declarat Gabriela Firea la începutul evenimentului.

"Avem nevoie de un preşedinte puternic, cu sentiment, nu rece şi distant, cu normă întreagă, nu în concedii şi weekenduri prelungite. Şi acela nu este decât candidatul nostru, doamna preşedinte Viorica Dăncilă. (...) Pentru că PSD este singurul care a făcut lucruri concrete pentru români şi România. Membrii PSD au contribuit la aderarea la UE şi NATO. Ceilalţi nu au făcut nimic, nici la Bucureşti, nici în ţară decât weekenduri prelungite şi concedii", a mai declarat Gabriela Firea.

Președintele PSD Viorica Dăncilă își prezintă programul de candidat la prezidențiale, sâmbătă, la Romexpo, începând cu ora 11.00. Aceasta este și ziua în care a început oficial campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie.

Viorica Dăncilă a intrat în sala de la Romexpo, acolo unde își lansează programul de candidat, tot pe piesa „Eye of the tiger” din filmul Rocky 3, cântată de Survivor. Aceeași intrare și-a făcut-o și în 24 august, la Congresul PSD, în care a fost desemnată prezidențiabil. Anterior, liderul PSD a vorbit despre o broșă specială de campanie, despre care a spus că speră ca fiecare să o poarte, deoarece „trebuie să avem o inimă românească”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel