Viorica Dăncilă: Iau de bun ceea ce văd în ochii oamenilor
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de unitate, cu prilejul participării la manifestările de la Focşani dedicate Zilei Naţionale a României.

"Astăzi am rememorat faptele înaintaşilor noştri. Să păstrăm în sufletul nostru valorile pe care le avem, tradiţiile şi simbolurile naţionale. Sper ca această zi de 1 Decembrie, la 100 de ani de la Marea Unire, (...) să aducă mai multă unitate în rândul poporului român", a declarat premierul.

Viorica Dăncilă a primit onorul militar, a participat la decorarea drapelelor de luptă ale Brigăzii 8 Larom şi a asistat la parada militarilor din Garnizoana Focşani, forţelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Salvamont Vrancea, precum şi la un recital al Fanfarei militare.

Premierul a fost însoţit la Focşani de membri ai Guvernului, de deputaţi şi senatori. Printre aceştia s-au numărat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, ministrul Agriculturii, Petre Daea, deputatul PSD Vrancea Nicuşor Halici, deputatul Florin Iordache, senatorul Cristian Sorin Dumitrescu şi secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu.

"Fiecare reacţionează aşa cum simte"

La manifestările de la Focşani au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, precum şi numeroase oficialităţi judeţene şi locale. Nu au lipsit nici huiduielile.

"Iau de bun ceea ce văd în ochii oamenilor şi faptul că foarte mulţi oameni au venit la paradă, şi în Bucureşti, şi la Focşani, şi la Alba Iulia. Acest lucru este important. Fiecare reacţionează aşa cum simte", a adăugat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că şi-a dorit să fie prezentă, de Ziua Naţională, în mai multe locuri din ţară.

"Am ales să vin la Focşani pentru că şedinţa solemnă de Guvern am făcut-o la Alba Iulia pe data de 29 noiembrie. Deci, am fost la Alba Iulia, am fost la Bucureşti, acum am venit la Focşani, pentru că am vrut să fiu în mai multe locuri", a subliniat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel