Viorica Dăncilă, acuze la adresa liberalilor înainte de turul I: Cred că România este oarbă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a trimis un ultim mesaj înainte de votul din turul I, în care a acuzat că oamenii politici ai dreptei cred că România este oarbă. 

"Dragi români,

Am văzut în ultima perioadă prea mulți oameni politici ai dreptei care cred că România e oarbă și nu îi vede așa cum sunt - meschini și plini de dispreț, care cred că țara noastră e amorțită și că efectele dezastruoase ale măsurilor lor crude nu se vor face repede simțite.

Ei cred că ne-am pierdut mândria de a fi români și voința de a mai lupta ca să ne fie bine aici, la noi acasă. Că pot tăia pensii și salarii, că ne pot închide spitalele și că ne pot împovăra din nou cu taxe și impozite.

Că pot pune toată puterea în mâna unui singur om care să confiște România ca pe propria feudă, care să îngenuncheze românii, an după an, până își pierd libertatea, speranța și încrederea că mai există instituții și conducători care să poată face ceva pentru ei.

S-au înșelat! Țara noastră nu e oarbă, nici amorțită, iar în piepturile noastre bate aceeași inimă de român, care a știut și a putut întotdeauna să își schimbe soarta", a scris Viorica Dăncilă. 

Îndemn pentru ieşirea la vot

"Dragi români, aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care să nu mai vrea să plece. Sunt despre România ca stat democratic și european care merge înainte, nu înapoi, spre dictatură. Sunt despre libertatea și drepturile pe care le avem aici, pe pământul nostru.

La votul de duminică, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestui monopol al puterii care amenință să se instaureze! Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!

Eu, Viorica Dăncilă, și Partidul Social Democrat, rămânem alături de români și de țara noastră, pe care n-o vorbim de rău și cu care nu ne e rușine. Nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român nu stă cu teama că Iohannis și ai lui îi vor lua și ultimii bani de mâncare sau medicamente. Noi credem în dreptul la un trai decent și credem în viitorul mai bun al României!

Dragi români, duminica aceasta, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între ai noștri! Așa să ne ajute Dumnezeu!", a mai scris Dăncilă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel