Viorel Moldovan, fost atacant, cere desfiinţarea echipei naţionale
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto DC NEWS
Foto DC NEWS
Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naţionale, cere măsuri dure după egalul cu Israel, 1-1, pe Arena Naţională. 

"Am arătat încă o dată că suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu știu ce se întâmplă. Să fii dominat acasă și să vezi această diferență de tactică și tehnică în favoarea Israelului... Mai ales când ești susținut de 50.000 de fani. Mi-am dat seama că suntem modești.

Când văd atâta neputință, îmi vine să înnebunesc! Mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd naționala. Israelul vine și te calcă efectiv în picioare la tine acasă. Ne-au omorât! Ne-au distrus în repriza a doua!

Trebuie să vorbesc la superlativ despre naționala Israelului. Puteam să câștigăm și să revenim la același discurs, cu rezultatul, cu clasamentul, cu grupul. Dar fotbalul? Unde e fotbalul?! Unde sunt mijlocașii? Unde e personalitatea? Propagandă multă, mult bla, bla, bla în această săptămână.

Ne mințim! Lumea vine la stadion datorită acestei propagande mincinoase. Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim, ne merităm soarta!”, a „tunat” Viorel Moldovan, la Prima TV.

Ilie Dumitrescu a spus unde a suferit naţionala cu Israel 

”S-a văzut o limită în exprimarea pe faza ofensivă. Cred că este nevoie, în afară de unitate de grup, coeziune și tot, trebuie să-ți asumi, să aduci acel plus, că ai calitate, d-aia ești acolo, în poziția aia.

Aici am suferit, ca exprimare pe faza ofensivă au fost momente în care liderii noștri incontestabili n-au îmbrăcat tricoul ăla de lider.

În trecut, erau jucători care îmbrăcau tricoul ăla de lider, Chivu, Mutu, Bratu, Codrea”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

”Repriza a doua a fost groaznică, nu slabă, cum a fost prima repriză. Nu am făcut nimic. Marius Marin, rudimentar, Răzvan Marin, puțin în joc. Stanciu a fost singurul care a făcut ceva.

Bancu a urcat, dar nu a produs mare lucru. Manea, mai nimic, chiar dacă avea în față ditamai tarlaua. Ne-au făcut praf unu contra unu, ne-au ridiculizat în anumite momente. N-ai cum să joci fotbal așa, au fost prea multe pase greșite”, a declarat şi Gabi Balint.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel