Viorel Cataramă, candidat la Președinție: Sunt convins că PSD și PMP vor fuziona
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un candidat independent la alegerile prezidențiale, fost lider PNL, dezvăluie marele handicap al premierului Victor Ponta, dar și posibile calcule politice de fuziune, replică la PNL-PDL-FC. 

"Victor Ponta are un mare handicap: bazinul electoral de stânga este sub 50%. Are nevoie de voturi din partea dreapta", a spus Viorel Cataramă, care și-a prezentat decizia de a candida, precizând că a strâns un sfert din voturi, la Adevărul Live

"A apărut domnul Tăriceanu. Este un ajutor aproape nesperat. Istoria îl va judeca pe domnul Tăriceanu", a adăugat Viorel Cataramă.

Klaus Iohannis, atac fără precedent din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

Candidatul independent la Președinție a precizat: "Mă aştept ca PMP să-l susţină pe Victor Ponta. Domnul Ponta are suficientă inteligenţă să-şi găsească aliaţi în turul II. Se lucrează profesionist, se promit funcţii. Sunt convins că cele două partide vor avea un candidat comun şi vor fuziona. Va fi o dramă ca Victor Ponta să devină preşedinte. Domnul Ponta poate fi contracarat foarte uşor dacă nu are sprijin pe partea dreaptă. Trebuie împiedicaţi cei care încearcă să-l ajute pe Ponta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel