Violeta Alexandru, ameninţări pentru poştaşi: Vor rămâne fără loc de muncă. Elena Cristian: Declaraţie politică sinucigaşă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a lansat o întrebare publică pentru ministrul Muncii, Violeta Alexandru, după ce aceasta a declarat într-o conferinţă de presă că poştaşii vor rămâne şomeri, când se va trece la livrarea pensiei exclusiv pe card. 

"Povestea asta cu pensia pe card nu este nouă. Au mai fluturat-o și alții în spațiul public. Azi, noul ministru al Muncii, Violetă Alexandru a trecut la nivelul următor. I-a amenințat pe poștași că ii lasă șomeri și pe pensionari că vor primi pensia doar pe card.

Sigur că este doar o declarație politică sinucigașă, dar vreau să o întreb public pe Dna ministru: în câte din cele aproape 2900 de comune există cel puțîn un bancomat? Iar acolo unde există cam câți kilometri trebuie să parcurgă un bătrân că să-și scoată banii? Pentru că aici, în buza Capitalei, in 90% dintre magazine nu poți plăti cu cardul. Și nu doar de magazine este vorba...#vorbe_nvant #aiureaintramvai", a scris Elena Cristian pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel