Violențe la protestul din București. Elena Cristian: Aș face o distincție, cei mai mulți au ieșit să-și strige nemulțumirea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Elena Cristian, redactor șef DC Business, a vorbit despre violențele de la protestul care a avut loc în București noaptea trecută.

Invitată la România TV, Elena Cristian, redactor șef DC Business, a comentat protestele care au avut loc în România:

„Aș face o distincție între nemulțumirea românilor, nemulțumirea noastră față de aceste măsuri haotice care apar de la oră la oră, de la minut la minut și care ne bulversează viețile, și acei oameni care au ieșit în stradă montați de către cineva. Nu știm cine. Sperăm ca autoritățile să afle.

Diferitele supoziții cred că se bazează pe această incapacitate a autorităților de a dispune la aceste întrebări. Dacă ne amintim, și cu alte ocazii când anumite persoane au fost scoase în stradă pentru violențe, nu am aflat nici până în ziua de astăzi cine i-a scos și de ce s-a întâmplat asta. Cei mai mulți dintre cei ieșiți în stradă au ieșit să își strige nemulțumirea, să protesteze pașnic, să spună că nu sunt de acord cu aceste măsuri, așa cum se întâmplă și în alte țări, dar au fost și oameni care au fost aduși, iar eu nu pot să aprob un astfel de comportament și sper ca instituțiile statului să își facă datoria și să ne spună ce s-a întâmplat acolo“, a conchis Elena Cristian.

VEZI ȘI - Klaus Iohannis, mesaj către Guvern după protestele violente. Bogdan Chirieac, paralelă cu demonstraţiile REZIST. USR, "aroganţă" în relaţia cu preşedintele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel