Vio, la Stand-up Revolution: Masă caldă la prânz. Hai, România!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Au mai rămas doar două zile până la premiera Stand-up Revolution.

Au mai rămas doar două zile până la premiera Stand-up Revolution, de miercuri, de la 21:30, la Antena 1. Patru nume cu greutate Teo, Vio, Costel şi Dan Badea sunt pregătiţi să descopere viitoarea mare senzaţie din domeniu, în cadrul primei emisiuni televizate de stand-up din România. 

„Mie mi-a plăcut la Stand-up Revolution. Am avut fructe şi dulciuri în backstage, apă din belşug şi masă caldă la prânz. Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10. Oamenii au fost foarte drăguţi cu noi şi rar s-a ţipat la mine. Colegii mei din juriu au fost foarte prietenoşi şi m-au lăsat şi pe mine să vorbesc, cred că în episodul 4. Sper să câştige cineva din echipa mea, ca să devin arogant şi să întârzii la filmări în sezoanele următoare! Hai, România! În fiecare zi!”, a declarat Vio. 

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început și pe Dan Badea, care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe. O imagine complet diferită față de spectacolele sale care umplu acum Sala Palatului. 

Începând din 16 februarie, în fiecare miercuri, de la 21:30, la Antena 1, prezentatorii vor avea sarcina grea de a sprijini și de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia. Emisiunea va fi difuzată imediat după ediţia specială iRoast, de la 20:30, la Antena 1, în care cel de-al patrulea jurat iUmor al săptămânii precedente va avea parte de tratamentul special al show-ului – un roast special, făcut de persoanele la care s-ar aştepta cel mai puţin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel