Vinovaţii pentru neregulile din azile trebuie pedepsiţi, susține primarul Sectorului 4
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, susține că vinovaţii pentru neregulile din azile trebuie pedepsiţi.  

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a subliniat, vineri, că vinovaţii pentru neregulile din azile trebuie pedepsiţi, susţinând că 'PSD, mai ales în ultima perioadă, a dovedit că tratează astfel de probleme cu extrem de multă responsabilitate'.

Întrebat de jurnalişti dacă este de părere că ministrul Familiei, Gabriela Firea, trebuie să demisioneze din funcţie, Băluţă a răspuns: 'Profesia mea este aceea de medic, de aceea pot să identific în ceea ce se întâmplă în această perioadă două componente. O componentă are legătură cu modul în care funcţionează Justiţia. Astăzi, fiind o anchetă penală în curs nu aş dori să mă pronunţ în ceea ce priveşte acest lucru, dar este foarte important să pedepsim vinovaţii. (...) Din punct de vedere politic, Partidul Social Democrat, mai ales în ultima perioadă, a dovedit că tratează astfel de probleme cu extrem de multă responsabilitate'.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat că demisia este o decizie unilaterală, menţionând că premierul Marcel Ciolacu a dispus controlul tuturor acestor centre.

'După ce acest raport va fi încheiat, sunt sigur că va lua cele mai bune decizii. (...) Demisia doamnei Gabriela Firea este o decizie unilaterală', a adăugat Florin Barbu.

Ministrul Agriculturii şi primarul Sectorului 4 au participat vineri la redeschiderea Pieţei Norilor din Capitală, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel