Vîlnei (Sed Lex): Poliţia Română, 'lovită din plin' de Iohannis
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Florin Vîlnei a reacționat după ce Klaus Iohannis a trimis la CCR Legea din domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Preşedintele Sed Lex, Florin Vîlnei, consideră că Poliţia Română 'este lovită din plin' de preşedintele Klaus Iohannis prin decizia acestuia de a sesiza CCR cu Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice.

'Poliţia Română, singura autoritate specializată a statului român cu atribuţii în gestionarea şi eradicarea fenomenului infracţional, este lovită în plin de comandantul suprem. Prin această decizie se încurajează de la cel mai înalt nivel destabilizarea ordinii şi siguranţei naţionale şi încurajarea fenomenului infracţional', a scris marţi, pe Facebook, Florin Vîlnei.

Citește și: Carmen Dan - Dumitru Coarnă, SCANDAL. Replici

El se întreabă retoric 'ce pot să mai înţeleagă acum familiile văduve ale poliţiştilor măcelăriţi în gări, înjunghiaţi în posturile de poliţie, zdrobiţi cu autoturismele în trafic sau împuşcaţi în timp ce slujeau ţara', 'că preşedintele nostru este preocupat de un război împotriva românilor şi al României?'.

Potrivit lui Vîlnei, ”Biroul Operativ al Federației Polițiștilor Sed Lex, condamnă ferm această decizie de a contesta pachetul de legi pivind autoritatea polițistului la CCR, catalogând această acțiune ca pe o lovitură mișelească dată unei structuri a Statului Român și implicit împotriva cetățenilor corecți ai acestei țări. Cetățenii corecți ai acestei țări își doresc o Poliție puternică, dreaptă și corectă. Dumneavoastră, NU ?”

Citește și: Legea privind activitatea poliţiei, contestată. Coarnă: Este prost făcută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel