Video Viral - Cum a părăsit Cristiano Ronaldo ultima sa Cupă Mondială la care a participat, după surpriza Maroc - Portugalia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Video Viral - Cum a părăsit Ronaldo ultima sa Cupă Mondială după surpriza Maroc - Portugalia
Video Viral - Cum a părăsit Ronaldo ultima sa Cupă Mondială după surpriza Maroc - Portugalia
Selecţionata Marocului a devenit prima echipă africană calificată în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal, după ce a învins neaşteptat echipa Portugaliei cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă, pe Al Thumama Stadium din Doha, în sferturile de finală ale ediţiei din Qatar.

Leii din Atlas au scris istorie în Qatar, Youssef En-Nesyri (42) marcând unicul gol al partidei, una în care lusitanii au dezamăgit, fiind departe de evoluţia din partida cu Elveţia (6-1).

Seleccao, campioana europeană din 2016, a dominat jocul de la un capăt la altul, şi-au creat o serie de ocazii, însă a fost lipsită de inspiraţie şi de un dram de noroc, pierzând din cauza unei singure greşeli, comisă de portarul Diogo Costa. Marocanii au fost din nou impecabili în defensivă, cum au demonstrat şi în partida cu Spania.

Sfârșitul unei ere. Cum a părăsit Ronaldo CM 2022, ultima sa Cupă Mondială la care participă

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns, după eliminarea incredibilă în fața echipei din Africa.

VIDEO

Cristiano Ronaldo a egalat un record de selecții la Cupa Mondială din Qatar în meciul cu Maroc

Cristiano Ronaldo a fost introdus în joc în minutul 51 al partidei Portugalia - Maroc, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, ediţia 2022.

Ronaldo a fost introdus în joc în minutul 51 al partidei Portugalia - Maroc, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, ediţia 2022.

Astfel, portughezul Cristiano Ronaldo a egalat sâmbătă recordul mondial de selecţii în echipa naţională, deţinut de kuweitianul Bader Al-Mutawa (196 de meciuri), transmite AFP.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, în vârstă de 37 de ani, a disputat primul său meci pentru naţionala Portugaliei în august 2003, la 18 ani. Cristiano Ronaldo este singurul fotbalist din istorie care a marcat cel puţin un gol la cinci ediţii ale Cupei Mondiale.

Portughezul deţine, de asemenea, recordul mondial de goluri marcate la echipa naţională (118), fiind şi golgheterul all time al Ligii Campionilor europeni (140).

Vezi și - Neymar a scris degeaba istorie la Cupa Mondială. A izbucnit în lacrimi după ce Croația a produs surpriza cu Brazilia în sferturi - Foto

Selecţionata Croaţiei, vicecampioana mondială, a învins formaţia Braziliei cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, vineri, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 0-0), după prelungiri.

Cvintupla campioană mondială a fost echipa care şi-a creat mai multe ocazii de gol, dar Croaţia a reuşit să se impună din nou la loviturile de departajare, demonstrând un psihic de fier.

Neymar (105+1) a deschis scorul în prelungiri pentru Selecao, dar Bruno Petkovic (117) a egalat, pentru ca la loviturile de departajare să rateze Rodrygo şi Marquinhos, în timp ce croaţii au transformat tot, prin Nikola Vlasic, Lovro Majer, Luka Modric şi Mislav Orsic. Vezi detalii aici!

Neymar l-a egalat pe Pele după meciul cu Croația, dar Brazilia pleacă acasă de la Mondialul din Qatar

Prin urmare, starul legitimat la PSG a ajuns la un număr de 77 de goluri pentru naționala Braziliei și i-a egalat recordul legendarului Pele, de cel mai bun marcator din istoria naționalei Braziliei. Însă, Neymar nu s-a putut bucura de această realizare și a izbucnit în lacrimi, după meciul pierdut cu Croația. Vezi foto aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel