VIDEO: Trotinetele electrice, implicate în accidente cu pietoni în București
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Conducătorii de trotinete electrice au fost implicați în accidente cu pietoni, în Capitală.

Conducătorii de trotinete electrice au mai provocat un accident în București, transmite Digi24.ro. Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost surprinse de o trotinetă electrică ce venea în viteză pe stradă și nu a oprit la trecerea de pietoni. Bărbatul a fost lovit din plin și a fost dărâmat de conducătorul de trotinetă.

„Domne, ești nebun?”, a reacționat femeia care a scăpat teafără din incident. În ciuda faptului că a provocat un accident de circulație, bărbatul care se afla pe trotinetă nu s-a oferit decât să-i plătească cumpărăturile victimei, care se împrăștiaseră pe asfalt, după care a plecat mai departe, mai precizează sursa citată.

VIDEO

O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită de trotinetă

Un alt incident s-a soldat cu consecințe mult mai grave pentru o tânără care se afla în zona Tineretului. Aceasta a fost lovită tot de o trotinetă, suferind răni la cap pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, tânăra a ajuns la spital, în timp ce conducătorul trotinetei a fost cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Trotinetele electrice, aproape interzise în capitala Franței

În Paris, Capitala Franţei, trotinetele electrice ar putea fi interzise după un accident care a dus la moartea unei femei. Autoritățile locale le-au cerut companiilor private care închiriază trotinete electrice în capitala Franței să limiteze viteza dispozitivelor și să nu permită parcarea lor în zonele rezervate pietonilor. La începutul acestei luni, o femeie în vârstă de 31 de ani a murit după ce a fost doborâtă de o persoană care mergea pe o trotinetă electrică. Poliția a acuzat această persoană de omucidere.

Trotinetele electrice au devenit un mijloc de transport popular, în parte datorită impactului lor scăzut asupra mediului. În peste 100 de orașe din întreaga lume sunt companii care închiriază astfel de vehicule. În Paris, aproximativ 20.000 de trotinete electrice, care pot depăși 50 de kilometri pe oră, sunt acum disponibile pentru închiriere. VEZI RESTUL INFORMAȚIILOR AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel