VIDEO - Petrecere cu manele și coniac într-o închisoare din Austria. Românii au transmis totul LIVE
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Petrecere cu manele și alcool într-o închisoare din Austria. Românii au transmis totul LIVE / Foto: Captură video Youtube
Petrecere cu manele și alcool într-o închisoare din Austria. Românii au transmis totul LIVE / Foto: Captură video Youtube
Mai mulți români închiși într-un penitenciar din Austria au dat o petrecere cu manele și alcool.

Mai mulți deținuți români, închiși în penitenciarul din Wiener Neustadt, Austria, au dat o petrecere în spatele gratiilor. Bărbații au ascultat manele și au consumat alcool, relatează oe24.at. Prizonierii au transmis cheful LIVE pe rețele de socializare. Înregistrarea de 57 de minute a fost publicată ulterior pe Youtube.

Pe filmare apar 10 prizonieri. Aceștia petrec cu vin, coniac, ţigări, mâncare din belșug, dar și cu tort  și sucuri la desert. Prizonierii  se distrează pe melodiile lui Dani Mocanu și ale lui Nicolae Guță. Câțiva dintre ei se aud vorbind în limba română la telefon, deși aceste dispozitive sunt interzise în penitenciarele austriece.

Ministerul Justiției, intervenție

Ministerului Justiţiei de la Viena a reacționat după ce imaginile au fost publicate în presa din Austria. Acesta a precizat că deţinuţii se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer, într-un așa-numit departament rezidențial. Ministerul susține că deținuții nu au consumat alcool, însă admite totuși că aceștia au încălcat o mai multe reguli, subliniind că telefoanele mobile sunt interzise în închisorile austriece.

Pentru fapta lor, deținuții au fost mutați într-o alte parte a închisorii și vor avea parte de un regim mai restrictiv. Ei vor fi interogați și riscă restricționarea sau retragerea unor privilegii pe care le aveau până acum în închisoare.

Un tânăr abia eliberat din penitenciar s-a plimbat îmbrăcat în polițist în fața sediului Poliției Huși

Un tânăr abia eliberat din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă pentru amenințare și furt calificat, a fost surprins în timp ce se plimba îmbrăcat cu o uniformă de polițist, chiar în fața sediului Poliției Huși. Individul în vârstă de 29 de ani avea chiar și o legitimație MAI. 

După ce a fost eliberat, individul și-a făcut rost de o uniformă de polițist, a îmbrăcat-o și a început să 'patruleze' în fața sediului Poliției Huși, scrie Vremea Nouă

Pentru că asupra sa a fost găsită chiar și o legitimație de angajat MAI, se verifică dacă individul a mai folosit falsa calitate de polițist până acum. De altfel, bărbatul este cunoscut în zonă pentru că, de-a lungul timpului, s-a dat drept ambulanțier sau doctor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel