România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandra Cheroiu | Publicat pe: 17 iul, 20:49
VIDEO Manager McDonald’s, bătut cu brutalitate de un client pentru că ”i-a spus să poarte masca”
Mc Donalds
Un client McDonald’s și-a pierdut cumpătul în momentul în care unul dintre angajați i-a reamintit că trebuie să poarte masca de protecție în incinta restaurantului și a devenit violent.

S-a întâmplat în Hong Kong. Imagini video șocante, devenite virale, arată cum un bărbat pătrunde în spatele tejghelei restaurantului și se năpustește cu pumnii asupra managerului, după care îl pune la pământ și îl lovește cu picioare, potrivit Mirror.

Atacatorul ar fi intrat în restaurantul din centrul comercial Shan King, situat în Tuen Mun,  însoțit de o femeie și fără a purta masca de protecție. În urma incidentului, cei doi au părăsit repede fast-food-ul și s-au urcat într-o rulotă parcată afară.

Potrivit informațiilor, managerul a suferit leziuni faciale și se află sub tratament medical în urma incidentului petrecut marți. Poliția nu a reușit încă să dea de urma atacatorului.

„Acordăm o importanță deosebită sănătății și siguranței clienților și angajaților și vom continua să cooperăm pe deplin cu măsurile anti-epidemice ale guvernului, inclusiv să nu servească momentan persoanele cu febră sau care nu poartă măști“, spun reprezentanții McDonald’s într-o declarație oficială.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro