VIDEO înspăimântător: Atârnat de deltaplan, la 1200 de metri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Un turist a fost nevoit să zboare cu deltaplanul agățat în mâini după ce instructorul a uitat să-l conecteze la centurile aparatului.

Un bărbat din Florida, care a petrecut vacanța în Elveția, a fost forțat să stea agățat de un deltaplan în zbor la peste 1200 de metri altitudine. Pilotul a uitat să-l conecteze cu centurile de siguranță și au zburat așa mai bine de două minute.

Incidentul sa desfășurat în prima zi a recentei călătorii a lui Chris Gursky în străinătate, la Interlaken, și a fost prins pe cameră. Turistul și-a intitulat în glumă clipul "Peripeții în Elveția" postându-l pe YouTube pe 26 noiembrie. Clipul a devenit viral, cu peste un milion de vizionări.

VIDEO

"Prima oară când zbor cu deltaplanul, iar situația a avut o întorsătură neașteptată când am plecat de pe sol fără să fiu atașat de aparat", a subliniat Gursky în clipul despre "experiența apropiată a morții", raportează The Sun. "Avertisment - conținutul poate deranja pe unii, inclusiv pe soția mea", a scris el pe genericul clipului.

"Pentru 2 minute, 14 secunde mi-am atârnat toata viata mea!" a mai scris el despre scena periculoasă, în care atârna peaparatul care se ridica la viteze superioare într-o vale verde, înainte de a face o aterizare forțată.

Gursky și-a rupt tendonul bicepului stâng în accident și a trebuit să facă o intervenție chirurgicală la încheietura mâinii după accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel