VIDEO. Imaginile așteptate de toată lumea. MII de doze de vaccin anti-COVID, pe o linie de producție din Belgia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Au apărut imaginile pe care visează toată lumea să le vadă. Mii de doze de vaccin anti-COVID, pe o linie de producţie din Belgia.

Daily Mail a publicat un videoclip cu momentul sosirii primelor sticluţe de vaccin Pfizer pe o linie de producţie din Belgia.

Gigantul farmaceutic a produs deja sute de mii de doze la o fabrică din Puurs, Belgia. Acestea sunt deja fabricate pentru a fi distribuite în toată lumea după încheierea studiilor clinice şi aprobarea vaccinului de către experții în sănătate. Pfizer și-a propus o producţie de 100 de milioane de doze în acest an, din care 40 de milioane sunt destinate Regatului Unit.  

Într-un interviu pentru The Mail, șeful Pfizer din Marea Britanie, Ben Osborn, și-a exprimat bucuria pe care a simțit-o atunci când a văzut primele doze ale vaccinului.

„A fost minunat să vedem apărând primul flacon pe linia de fabricaţie. M-am bucurat nespus că toată munca noastră de până acum a avut drept rezultat un produs finit”, a declarat Osborn

Pfizer lucrează cu compania germană BioNTech și desfășoară în prezent un studiu clinic pe 44.000 de persoane. Săptămâna trecută, reprezentanții gigantului farmaceutic au declarat că intenționează să solicite aprobarea de urgență  a vaccinului său în SUA până în noiembrie. Totodată, Osborn a declarat că Pfizer a descoperit și medicamente care ar putea reprezenta un tratament eficient pentru COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel