VIDEO - Dovada că fast food-ul a apărut încă din Antichitate
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 08 aug 2021, 18:28
WhatsApp
Dovada că fast food-ul a apărut încă din Antichitate / Foto: Captură video Facebook Pompeii - Parco Archeologico
Dovada că fast food-ul a apărut încă din Antichitate / Foto: Captură video Facebook Pompeii - Parco Archeologico
Fast food-ul ar fi apărut încă din Antichitate. Vezi în articol imagini inedite din Pompei.

Fast food-ul ar fi apărut încă din Antichitate, transmite Realitatea Plus. O construcție care seamănă cu un fast food a fost descoperită recent și va putea fi vizitată în parcul arheologic al orașului Pompei.

În masa de piatră care seamănă cu o tejghea sunt sculptate găuri, iar cercetătorii presupun că mâncarea era expusă acolo. Tot în timpul săpăturilor, arheologii au găsit și resturi de hrană și mai ales oase de animale.

Ce conține un McPuișor. Lista ingredientelor este... nesfârșită

O felie de carne de pui într-un strat crocant de pesmet auriu, însoţită de sos McPuișor, castraveţi muraţi și chiflă. Cui nu i se face poftă? Dar ce conține un McPuișor? Lista ingredientelor este mare. Găsiți, în rândurile de mai jos, ce conține un McPuișor.

Lista ingredientelor dintr-un McPuișor:

Chiflă regular (produs decongelat) [făină albă de GRÂU, apă, zahăr, ulei vegetal rafinat nehidrogenat de floarea soarelui, drojdie, sare iodată, agent de tratare al făinii (emulsifianți: esteri mono și diacetil-tartrici ai mono și digliceridelor cu acizi grași, făină albă de GRÂU, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, antioxidant: acid ascorbic, enzime) conservant propionat de calciu.

Poate conține SEMINȚE DE SUSAN], Carne de pui Junior, (dezosată, tocată, sărată, formată, acoperită cu pesmet, preprăjită, coaptă și congelată rapid) [carne de pui 57% (carne de piept de pui, carne pulpă, piele de pui), făină de GRÂU, apă, ulei de floarea soarelui amidon din GRÂU, griș din GRÂU dur, sare, făină de porumb, albumină de ou, pesmet (făină de GRÂU, sare, agenți de afânare E503), ulei de rapiță, drojdie, stabilizator: E450, extract de ardei roșu (E160c).

Poate conține urme de: SOIA, MUȘTAR, LAPTE, ȚELINĂ, SO2. Sos McChicken (apă, ulei rapiță, dextroză, amidon din porumb modificat, oțet, GĂLBENUȘ DE OU, sare, zahăr, condimente (conține SEMINȚE DE MUȘTAR), extract de condimente, agent îngroșare E415), Castraveți murați (castraveți, apă, sare, oțet, agent de întărire (E509), aromă naturală, conservant E202).

Conține Alergenii: GLUTEN (GRÂU și GRIȘ DE GRÂU), OUĂ, MUȘTAR.

Poate conține Alergenii: SEMINȚE DE SUSAN, LAPTE, SOIA, ȚELINĂ, SO2. Ce valori nutriționale are un McPuișor, afli AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?