VIDEO - Două vulpi se ceartă pe un măr într-o gospodărie aflată la poalele Munților Parâng
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două vulpi se ceartă pe un măr într-o gospodărie aflată la poalele Munților Parâng / Foto: Pixabay
Două vulpi se ceartă pe un măr într-o gospodărie aflată la poalele Munților Parâng / Foto: Pixabay
Vezi în articol imagini inedite cu două vulpi care se ceartă pe un măr.

Două vulpi au fost filmate într-o gospodărie aflată la poalele Munților Parâng, în timp ce se certau pe un măr. Imaginile au fost surprinse chiar de proprietarul locuinței, care le-a publicat, ulterior, pe rețelele de socializare.

În clipul video se observă cum cele două vulpi jucăuşe se duelează minute în șir pentru un măr. Imaginile postate pe rețelele de socializare au fost apreciate de internauți, care s-au amuzat copios, scrie Realitatea.net.

VEZI ȘI: Scene inedite cu o vulpe, într-o pădure din România - VIDEO

Roșcata din "Ursul păcălit de vulpe" a ajuns la mare. A "furat" tot peștele de pe o plajă din Eforie

Roșcata din "Ursul păcălit de vulpe", mare iubitoare de pește, a ajuns la mare. Imagini incredibile cu o vulpe au fost surprinse pe o plajă din Eforie, în luna iunie. Aceasta a fost filmată în timp ce adună tot peștele de pe un stabilopod. Cu gura deja îndesată de pește, roșcata nu se oprește și se chinuie să îl adune pe tot. Filmarea a  a fost postată pe Facebook și în scurt timp a devenit virală. "La cină de vorbă cu coana.", a au scris reprezentanții grupului Eforie Online pe Facebook atunci când au făcut publice imaginile. Oamenii au reacționat imediat, înduioșați fiind de imaginile adorabile cu vulpea pofticioasă. Peștele se pare că a fost pus pe stabilopod de către un pescar căruia i s-a făcut milă atunci când a văzut cât de slab și înfometat este animalul.

VEZI ȘI: VIDEO. Apariție NEAȘTEPTATĂ pe străzile Bucureștiului. O vulpe care a traversat regulamentar, dar la scurt timp a fost lovită de o mașină

"Mai rămâne să apară și Moș Martin cu coada lungă / Deci va să zică, vulpea nu l-a păcălit pe urs... Chiar "a băgat coada în baltă " și a prins pește. / Nota 10 pescarului, un om cu suflet mare. /  Suflet din povești ! Pescarul păcălit de vulpe. / E lihnită de foame! Cum de-o fi ajuns pe-acolo, nu e habitatul ei și nu se descurcă cu hrana, e piele și os, sărmana!", sunt doar o parte dintre comentariile scrise de către internauți.Vezi imaginile video AICI.

VEZI ȘI: Imagini rare cu o vulpe care își marchează teritoriul, surprinse într-un ocol silvic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel