VIDEO de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama. Participanții au fost forțați să șteargă imaginile
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
VIDEO de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama. Participanții au fost forțați să șteargă imaginile  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
VIDEO de la petrecerea de 60 de ani a lui Barack Obama. Participanții au fost forțați să șteargă imaginile / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Barack Obama, președintele SUA până în 2017, a sărbătorit aniversarea a 60 de ani.

Un interpret care a participat la petrecerea de ziua de naștere a fostului președinte Barack Obama a reușit să facă poze la evenimentul din Martha’s Vineyard și să le împărtășească urmăritorilor de pe Instagram.

Rapperul Trap Beckham și managerul TJ Chapman au făcut discret fotografii cu meniul, băuturile și swaguri ale evenimentului și au discutat cu urmăritorii lor pe măsură ce petrecerea se desfășura, conform capturilor de ecran ale postărilor, care au fost ulterior șterse sub interdicția fotografierii evenimentului. Artistul și managerul său au postat fotografii în timp ce fumau cannabis, ceea ce este legal în Massachusetts.

De asemenea, cântăreața Erykah Badu a mai postat imagini de la petrecere. Acestea au fost salvate de alți utilizatori înainte de eliminarea lor din mediul online.

„A trebuit să șterg totul din cauza regulilor”, ar fi explicat Trap Beckham. „A fost epic cu siguranță. Dacă apar videoclipuri, devin virale. A dansat tot timpul. Nimeni nu l-a mai văzut vreodată pe Obama așa”, a mai spus acesta.

Petrecerea de aniversare a lui Barack Obama, criticată în SUA

Congresmanul republican Jim Jordan, un fidel al lui Donald Trump, l-a ironizat totuşi pe Twitter, afirmând că democraţii, "dacă ar fi petrecerea aniversară a preşedintelui Trump", ar denunţa un "periculos eveniment super-propagator" şi ar concluziona că organizatorii unei astfel de adunări "ucid oameni".

"Există vreo excepţie pentru petrecerile la care participă vedetele liberale bogate?", s-a întrebat şefa Partidului Republican, Ronna McDaniel.

"Democraţii îi vor impune lui Obama ca să le ceară tuturor invitaţilor lui să poarte mască?", a supralicitat Lance Gooden, un alt congresman republican.

"Fostul preşedinte, care sprijină vaccinarea şi respectarea indicaţiilor experţilor în sănătate publică, îşi aplică aceste reguli cu siguranţă şi lui", a afirmat luni purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, subliniind măsurile de precauţie luate. Actualul preşedinte, Joe Biden, nu a participat la petrecere.

Administraţia Donald Trump a fost în repetate rânduri în centrul atenţiei media după organizarea unor evenimente fără mască la Casa Albă sau la ministere ori după mitinguri de campanie desfăşurate uneori la apogeul pandemiei şi înainte de autorizarea vaccinurilor împotriva COVID-19.

O ceremonie în onoarea judecătoarei Amy Coney Barrett, numită de preşedintele republican la Curtea Supremă, a fost suspectată în mod deosebit că ar fi dus la contaminarea a peste zece persoane, printre care Donald Trump însuşi, scrie Agerpres (citește AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel