VIDEO - Câinele cu cele mai lungi urechi din lume
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Câinele cu cele mai lungi urechi din lume / Foto: Captură video Realitatea Plus
Câinele cu cele mai lungi urechi din lume / Foto: Captură video Realitatea Plus
Vezi în articol cum arată câinele cu cele mai lungi urechi din lume.

Un câine a intrat în cartea recordurilor pentru că are cele mai lungi urechi din lume. Lou a devenit celebru în toată lumea datorită urechilor sale care măsoară 34 de centimetri, transmite Realitatea Plus. Câinele Lou și tânăra sa stăpână trăiesc în Statele Unite ale Americii. Aceștia au adunat o mulțime de fani pe rețele sociale, de când patrupedul a devenit popular.

,,Lou este special și cred că mi-a transmis asta de la începuturile sale, de când era mic. Este sufletist și ceea ce îl deosebește, poate, este înfățișarea.’’, a spus stăpâna sa.

Tigger, un alt câine cu urechi mari

Un alt patruped cu urechi impresionante este Tigger, care a intrat, de asemenea, în Cartea Recordurilor. Tigger avea urechile cu doar câțiva milimetri mai lungi. Acesta a murit însă și locul i-a revenit lui Lou. Așa se face că printre câștigătorii desemnați de Guinness World Records ediția 2022 se numără și un patruped.

Povestea lui Baekgu, câinele care și-a ținut stăpâna în viață timp de 40 de ore

Baekgu a fost numit la începutul lunii septembrie primul câine de salvare onorific din Coreea de Sud. Patrupedul a jucat un rol esențial în găsirea stăpânei sale, la 40 de ore de la dispariție, scrie CNN. Și el fusese salvat de femeie, în urmă cu trei ani, când era abandonat și atacat de un câine mai mare.

Stăpâna lui Baekgu, în vârstă de 90 de ani, din Hongseong, Coreea de Sud, a fost dată dispărută pe 25 august. Fiica ei, Shim, a alertat poliția după ce, timp de câteva ore, nu a putut lua legătura cu ea. Polițiștii au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere ale unei ferme din apropiere și au văzut-o pe femeie plecând din localitate împreună cu Baekgu. După 40 de ore, femeia a fost găsită în mijlocul unei plantații de orez, la circa doi kilometri distanță de casă. Ea căzuse într-o zonă umedă și nu putea să se ridice. Baekgu a fost cel care s-a asigurat că femeia supraviețuiește, ținându-i de cald în timpul ploii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel