Data publicării:

VIDEO: Moment șocant. Se plimbă pe aripa unui avion. Ce sancțiune a primit

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
Instagram/boryspilchany
Instagram/boryspilchany
O femeie nerăbdătoare să coboare din avion a deschis ușa de urgență și s-a plimbat pe aripa aeronavei. 

Cu toții am experimentat frustrarea de a fi blocați într-un avion, la sfârșitul călătoriei, totuși forțați să așteptăm în timp ce se rezolvă o problemă tehnică sau logistică, scrie CNN

Dar, deși bunul simț îi oprește pe cei mai mulți oameni să deschidă singuri ușile, un pasager din Ucraina a decis, se pare, că cea mai bună cale de acțiune a fost să deschidă ușa de la o ieșire de urgență și să facă o plimbare pe aripa avionului.

Unde a avut loc incidentul 

Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional Boryspil din Kiev, iar pasagera se afla într-un avion al companiei Ukraine International Airlines. 

Plimbarea neautorizată a femeii pe aripa avionului i-a adus o interdicție pe viață. Nu mai are voie să zboare cu nicio cursă Ukraine International Airlines.

Nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor

Potrivit unei declarații a companiei aeriene, securitatea aeroportului și poliția au participat la fața locului, alături de medici, care au stabilit că femeia „nu se afla sub influența alcoolului și / sau a drogurilor”.

Compania aeriană din Ucraina a criticat pasagerul pentru că a dat un „exemplu parental” inadecvat, subliniind că ar putea fi supusă „unei sancțiuni financiare excepțional de mari sub forma unei amenzi”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✈️А що, так можна було????? ✧ Відмічайте нас на фото та в сторіс, а також використовуйте наш хештег ☛ #boryspilchany ???????? ⠀ Найкращі фото міста Бориспіль ми опублікуємо ✧

O postare distribuită de ПРО БОРИСПІЛЬ • НОВИНИ • ПОДІЇ (@boryspilchany) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel