Videanu: Dreapta e ciuntită. Vrem o guvernare PDL-PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adriean-videanu dc
adriean-videanu dc

Liderul PDL București, Adriean Videanu, a apreciat miercuri seara la B1 Tv că Dreapta din România e ciunită fără PNL, precizând că partidul său dorește o guvernare împreună cu liberalii. 

"Noi credem că Dreapta fără PNL este o dreaptă ciuntită. Trebuie să recunoaştem acest lucru. De aceea întotdeauan şi Blaga şi eu am susţinut că o guvernare naturală de Dreapta este între ARD şi PNL. Legat de conducerea PNL, este problema lor internă. La cum am văzut eu că se mişcă PNL, s-a topit în USL," spune fostul primar al Capitalei.

Adriean Videau a menționat că aproape toți membrii PDL ar fi de acord cu o guvernare a lor în tandem cu PNL, precizând că, la rândul lor, liberalii și-ar dori o colaborare cu PDL. "Sunt foarte mulţi membri PNL care şi-ar dori o colaborare cu ARD. O alianţă ARD-PSD nu are sens şi nu face bine nimănui. În 2009, colegii de la PSD doreau să numească politic inclusiv şefii de poliţie. Cred că majoritatea partidului va spune DA unei guvernări alături de PNL," declară democrat-liberalul.

Faptul că premierul ar putea fi numit din rândul liberalilor, nu reprezintă un impediment în fața unei viitoare alianțe, potrivit fostului primar. "Acestea sunt lucruri de detalii. Nu partidele propun primul ministru. Eu aş spune da fără niciun fel de rezervă. E mai puţin important acest lucru. În următorii 8 ani România are nevoie de o guvernare de Dreapta," afirmă Adriean Videanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel