Victoria Beckham e o soacră ca la carte. Nu se înțelege cu nora, dar vrea să își cunoască nepoții
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@victoriabeckham)
Sursă foto: Instagram (@victoriabeckham)
Victoria Beckham s-a îndepărtat de nora sa, dar se teme că ar putea să nu aibă o relație cu primul său nepot. 

Victoria Beckham se teme că „nu va avea o relație cu primul ei nepot”, în timp ce zvonurile despre neînțelegerile dintre ea și nora Nicola Peltz continuă. Actrița din Bate Motel, Nicola, s-a căsătorit cu fiul cel mare al Victoriei, Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, la luxoasa casă a familiei sale din Florida în aprilie.

De atunci au circulat zvonuri cum că Nicola și designerul de modă Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, nu se înțeleg, iar recenta postare a lui Nicola despre felul în care „îi este rănită inima” a adăugat și mai mult speculațiilor că există probleme în paradis. O sursă a susținut acum că Posh Spice dorește cu disperare să „repare” relația dintre ea și tânăra de 27 de ani.

„Cea mai mare teamă a lui Vic este să nu aibă o relație cu primul ei nepot. Nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între ea și Nicola și dorește cu drag să rezolve situația înainte ca problema să se adâncească și mai mult”, a susținut informația.

Soția fostului fotbalist se teme că familia ei se îndepărtează

Sursa a adăugat pentru revista Closer: „Ea crede că cel mai rău coșmar al ei se împlinește pe fondul realității noii vieți a lui Brooklyn și se teme că familia se depărtează”.

Mirror a contactat reprezentanții familiei Beckham pentru comentarii. În ultimele luni, a fost susținut faptul că Victoria și-a făcut griji că-și pierde fiul, pe măsură ce acesta se apropie de familia soției. Familia Beckham a gazduit parțial nunta cuplului, dar nu au fost invitați să stea la masa de sus împreună cu fiul lor. În schimb, tatăl miliardar al lui Nicola și mama ei model le-au luat locul.

Părinții lui Nicola au fost, de asemenea, invitați să i se alăture ei și lui Brooklyn în luna de miere europeană, în timp ce clanul Beckham s-a bucurat, în același timp, de o călătorie de familie în Croația. Surse au susținut că a fost „foarte greu” pentru fosta Spice Girl să-și urmărească fiul „depărtându-se”.

„Cred că este foarte greu pentru Victoria, care provine dintr-o familie strânsă, să-și vadă fiul crescând aproape de socrii lui”, au spus sursele. 

Nicola Peltz a distribuit o poză lacrimogenă pe Instagram

Între timp, Nicola a postat recent pe Instagramul ei pentru a vorbi despre viața ei personală și pentru a împărtășit câteva poze surprinse când plânge. Ea a scris o descriere lungă în care a vorbit despre familia ei și despre cum i-au spus să nu lase oamenii să o doboare. În descriere, ea a explicat cum i-a fost greu „să arate părțile triste din mine” și cum educația ei a ajutat-o ​​să nu lase „oamenii să mă doboare sau să-mi rănească inima”.

O zi mai târziu, ea i-a mulțumit tatălui ei Nelson pentru sprijinul său constant după ce a împărtășit fotografiile vulnerabile.

Sâmbătă, în postările tip poveste de pe profilul ei, vedeta a postat un instantaneu în care își îmbrățișează tatăl împreună cu descrierea: „Mulțumesc că mi-ai ținut mereu spatele, te iubesc atât de mult, tată”.

                                                                                                                                 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????????????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel