Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, recunoaște că a fost infidel
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Instagram Victor Slav
Foto: Instagram Victor Slav
Victor Slav a recunoscut că a mai călcat și strâmb în relații, iar fără perdea a mărturisit că a și înșelat. 

Victor Slav a fost dintotdeauna unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz, asta deoarece acesta mereu a ieșit în evidență cu fizicul său, însă multe femei au reușit să-l descopere și altfel pe fostul băiat de la meteo, conform Spynews.

Una din ele a fost Bianca Drăgușanu, cea cu care Victor Slav s-a iubit, s-a căsătorit și au făcut și un copil, însă ulterior s-au despărțit. O altă divă din showbiz care a fost prin patul său a fost Anda Adam, cei doi având o relație de lungă durată.

Victor Slav a mărturisit că a fost infidel în relații

Ei bine, dacă despre relații se știe că au fost multe la număr, Victor Slav a mai călcat și strâmb, iar el a mărturisit că a fost și infidel.

În cadrul unui interviu, Victor Slav spune că într-adevăr a înșelat, iar asta nu s-a întâmplat doar în relațiile cu femeile care nu sunt din showbiz, ci chiar și cu cele cunoscute de publicul larg a fost infidel de-a lungul timpului.

”Deci ai înșelat și vedete, și persoane normale”, i-a spus Oana Radu lui Victor Slav.

„Da, dacă vrei, poți să spui și așa”, a confirmat el în cadrul emisiunii online.

Victor Slav are o nouă relație

De mai multă vreme, Victor Slav iubește din nou. Acesta are o relație cu Selina, cea care îl face foarte fericit și care e tot timpul alături de el, așa cum și el e alături de ea.

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia din viața lui, iar cei doi au planuri mari de viitor. Într-un interviu el preciza că și-ar dori să facă nuntă și nu ar spune nu nici în cazul în care tânăra ar rămâne și însărcinată.

Victor Slav are o relație foarte bună cu fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, acesta fiind lângă Sofia ori de câte ori poate.

VEZI ȘI: Victor Slav, despre căsătorie și al doilea copil. Cine este Selina, femeia acuzată că seamănă cu Bianca Drăgușanu: Viața trebuie să își urmeze cursul

Victor Slav a vorbit despre cel de-al doilea copil.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format timp de mai mulți ani un cuplu admirat de toată lumea și din iubirea lor a rezultat o fetiță, Sofia. Cu toate acestea, la un moment dat, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și și-au refăcut viețile.

În timp ce Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu Alex Bodi și Gabi Bădălău, Victor Slav și-a prezentat noua iubită abia la începutul anului 2021, luând prin surprindere pe toată lumea.

Deși spera să primească reacții pozitive și lumea să se bucure pentru el, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost umilit de urmăritori, iar replicile au fost extrem de acide. 

Victor Slav se iubește încă din vara lui 2019 cu Selina, o tânără blondă, superbă, iar acum sunt deciși să-și ducă relația la alt nivel, să formeze o familie și să devină părinți.

În vârstă de 41 de ani, Victor Slav a dezvăluit că și-ar dori să mai aibă încă un copil.

Victor Slav: "Nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară"

"Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul. Și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta", a declarat Victor Slav pentru viva.ro.

Victor Slav, despre căsătorie

"Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată „niciodată" (...)

Nu sunt gelos. Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul. Asta nu înseamnă că nu îmi pasă de femeia de lângă mine. Nu poți lăsa lucrurile la voia întâmplării, este important ca femeia de lângă tine să vadă că te interesează, că ești implicat în relație.", a completat el.

Cine este Selina, iubita lui Victor Slav

Noua iubită a lui Victor Slav preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz, așa cum a mărturisit și partenerul ei.

Victor Slav a cunoscut-o pe Selina într-un local de fițe din Capitală, acolo unde aceasta lucra ca hostess.

"Este iubita mea și este un model de femeie", spunea Victor Slav despre ea, în urmă cu ceva timp.

Întrebat într-un interviu care este relația pe care o au Selina și fiica lui, Sofia, Victor Slav a declarat: "Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel