Victor Ponta: Nu vom angaja răspunderea pe legea "Big Brother"
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a afirmat, joi, că Executivul şi-ar putea angaja răspundere pe legea "Big Brother", cerută insistent de americani. Valeriu Zgonea a mai spus că legea va fi discutată în CSAT. În replică, Victor Ponta a negat varianta unei asumări pe legea "Big Brother".

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că Executivul pe care îl conduce nu îşi asuma răspunderea pe legea Big Brother.

Varianta asumării răspunderii a fost înaintată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi respinsă ferm de premier.

"Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că şi angajarea răspunderii de către Guvern pentru această lege este o variantă, însă nu s-a stabilti ce formulă va urma Guvernul. În CSAT se vor stabili principiile după care va fi făcută această lege, după care, cei din Guvern vor vedea dacă vor merge pe o procedură parlamentară sau prin asumarea răspunderii a guvernului."

Citește și: Legea Big Brother, în CSAT. Guvernul și-ar putea angaja răspunderea

"Este aşteptată decizia CCR pentru că judecătorii se vor pronunţa pe această lege pe 21 ianuarie şi, spunea Zgonea, că totul trebuie făcut repede, pentru că este o lege pe care au cerut-o şi americanii şi până la finele lunii februarie, această lege să fie dezbătută şi adoptată în ambele camere", precizează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel