Victor Ponta a fost operat. Primul mesaj al premierului după operație
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchiul stâng, în Turcia. Luni a fost supus prim-ministrul operației, la o clinică privată din Istanbul.

Victor Ponta s-a accidentat la genunchi la un meci de baschet. Premierul a fost supus unei operaţii de menisc şi de ligamente încrucişate. Recuperarea va dura câteva zile. Premierul nu are voie să-şi mişte piciorul operat până vineri. Daciana Sârbu, soția sa, i-a fost alături, la spital, potrivit România TV.

După operaţie, medicii i-au recomandat premierului să meargă în cârje timp de o lună. Până vineri, premierul este în concediu. Vicepremierul Gabriel Oprea i-a preluat atribuțiile lui Victor Ponta la conducerea Guvernului, în urma decizie prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur și pe cei care "se bucură" de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", a scrie premierul Victor Ponta, marți dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel