Victor Ciutacu, mesaje tranșante pentru haterii lui Victor Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu atrage atenția asupra singurului argument, devenit viral, pe care-l au cei anti-Ponta. 

"Nici în cele mai crunte clipe ale antibăsismului meu militant, deși n-am făcut vreodata economie de cuvinte tari, nu m-am aruncat în exhibitionisme penibile echivalente deja viralului "M**e Ponta", stilizat de snobimea de facebook în "Puie Monta". Am tone de argumente, inclusiv unele de ordin personal, care, cred, demonstrează că Băsescu e un personaj nociv. Le-am scris și le-am zis, sper, pe toate. N-am chef să le repet, mai ales că i le-au descoperit recent și fosti băsiști asumați, deveniti subit, când a început să se stranga funia la par, observatori scârbiți. Nici Iohannis nu-mi place. De asemenea, am prezentat motivele", a scris Victor Ciutacu, pe blogul său

"Nu dau doi bani pe ei și pe părerea lor"

Jurnalistul Victor Ciutacu a adăugat că are multe momente în care s-a contrat cu Victor Ponta, precizând: "Nu-mi fac un titlu de glorie nici din asta, nici din vaga-mi contribuție la ascensiunea lui politică. Nu e nici primul, nici ultimul. E o chestie de asumare. N-am trăiri politice mistuitoare. Asta-i meseria, mi-o fac cum știu mai bine, din asta trăiesc. Așa a fost să fie până acum. Am făcut-o exclusiv pe barba mea. Sunt convins că și cei care-l detesta pe Ponta au, la rândul lor, motive s-o facă. Și libertatea să le expună. Vreau să le văd argumentele. Însă, atat timp cât unica lor justificare e strigatul de luptă de mai sus, un putoism ieftin la care n-ar trebui să puna botul nici puștoaicele năpădite de coșuri, nu dau doi bani pe ei și pe părerea lor". 

Victor Ciutacu subliniază că "politica nu-i locul în care se confruntă îngerii de pe dric și nici vreun pension de fete mari. Înțelepciunea populară zice că-i chiar curvă. Se luptă fără menajamente pentru bani, interese, putere. Mănușile, știu, nu au ce căuta în meciul asta. Dar, atât timp cât (accidental sau nu) sunt parte la joc, o fac cu armele mele". 

Jurnalistul amintește și ce spunea Traian Băsescu, asemeni celor care-l urăsc pe Victor Ponta: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel