Victor Ciutacu: Fiindcă nu vreau să mă enervez aiurea, toți cei care au de gând...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto: Facebook Victor Ciutacu
Foto: Facebook Victor Ciutacu
Grecii au votat împotriva măsurilor de austeritate, adică "Nu" la referendum. Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, pe blogul său, situația din Grecia, după ce tocmai a fost într-o vacanță acolo, chiar înaintea referendumului.

"Tolomacii ăștia cu gulere albe care-și smulg azi părul din cap că trage Grecia tot sistemul lor european de carton în rahat încă nu realizează ca ei l-au născut pe Tsipras ca politician care să conteze. Și nici că modelul a-nceput sa puiască mai peste tot. Sigur, cu excepția noastră, că aici ține Securitatea capacul pe oală și orice voce e ori sugrumată, ori deja recrutată. Datoriile imense nu le-a facut Tsipras, ci ipocriții ăia iresponsabili și șmenari (Samaras & co) care îndemnau populația sărăcită și batjocorită de ei să voteze DA. El ar trebui să se ocupe de achitarea lor. Iar înjuratul Varoufakis e primul ministru grec de finanțe, după multă vreme, care are exercițiu bugetar pozitiv în mandat; pe cifre auditate de ăia care i-au cerut/obținut demisia. Fiindcă nu vreau să mă enervez aiurea, toți cei care au de gând s-o bage p-aia cu grecii leneși/neplătitori de taxe sunt invitați politicos să scrie când au fost ultima oarăn-n Grecia și i-au văzut pe ăia stând/netăind bon fiscal. Eu tocmai am revenit de-o săptămână, da' poate-s orb.

P.S. Dincolo de vitejie, inclusiv războiul troian s-a câștigat pe bază de creier", a scris Victor Ciutacu, pe blogul personal, despre situația din Grecia.

GRECIA REZULTATE REFERENDUM - EXIT POLL. Ce au decis grecii (5 iulie)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel