Vezi cum va arăta cea mai înaltă clădire de birouri din București
Data publicării:
Autor: Barbu Madalina
WhatsApp

Turnul de 137 de metri Sky Tower din nordul Capitalei, care a devenit recent cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, se apropie de finalizare.

Clădirea aflată în portofoliul Raiffeisen Property International şi dezvoltată de compania imobiliară Raiffeisen Evolution a fost ridicată într-un ritm ce poate fi considerat record pentru piaţa locală - un etaj la 5-6 zile -, iar în luna iunie a fost ridicat ultimul nivel, cel de-al 37-lea.

În prezent se lucrează la montarea faţadei pe ultimele trei-patru etaje. În paralel, muncitorii coordonaţi de firma austriacă de construcţii Strabag lucrează la amenajările interioare, în condiţiile în care cel târziu în primăvară , subsidiara locală a băncii Raiffeisen  îşi va muta sediul în şase etaje ale turnului (de la nivelul 2 la nivelul 7), precum şi într-o clădire mai mică aflată în construcţie lângă Sky Tower.

Reprezentanţii Raiffeisen Property nu au anunţat până în prezent alţi chiriaşi pentru celelalte etaje ale proiectului ce deține o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel