Vezi cum arată transsexualul transformat în păpuşă Barbie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un transsexual a cheltuit 200.000 lire pentru a se transforma în păpuşa Barbie. Jason Torres, care acum se numeşte Nicole Sanders şi-a făcut operaţii la nas şi şi-a pus implanturi mamare pentru a semăna cu celebra blondă.

Autor: Anca Murgoci

Nicole şi-a injectat silicon în fese, coapse şi şolduri pentru a avea forme feminine şi pentru a ascunde latura bărbătească. De la vârsta de 18 ani, Nicole a suferit cinci operaţii la sâni, patru la nas, injecţii pentru mărirea buzelor, operaţie de schimbare de sex şi de modificare a bărbiei.

Nicole (30 de ani) declară că “Mereu mă jucam cu păpuşa Barbie şi admiram modul în care ea arată. De asemenea, admiram şi femeile sexy cum ar fi Pamela Anderson şi Carmen Electra. În adâncul sufletului meu am ştiut că vreau să fiu ca ele”. El adaugă “Nu am vrut să fiu natural, ci doar am vrut să fiu glamorous şi frumoasă precum Barbie”. Transsexualul recunoaşte că sumele plătite pentru a semăna cu celebra păpuşa au ajuns la 200.000 de lire. El a fost ajutat de prieteni să investească aceşti bani în trupul său.

Din cauza faptului că se simţea prinzonier într-un trup de bărbat, Jason Torres a încercat să se sinucidă la vârsta de 16 ani. Transsexualul recunoaşte că în perioada în care a fost elev îi plăcea să îşi petreacă timpul cu fetele pentru că simţea că se aseamănă lor. Băieţii îl numeai “gay” sau “ciudat”. Când familia sa a aflat că vrea să devină bărbat, l-a dat afară din casă. După ce un an a dormit pe la prieteni, Jason s-a mutat în Manhattan. Apoi, a găsit un club din New York care l-a primit cu braţele deschise. El a lucrat ca dansator unde a întâlnit foarte multe femei frumoase. Din acel moment, Jason şi-a dat seama că vrea cu adevărat să fie femeie.

Din familia sa, doar bunica a fost mai deschisă şi l-a sprijinit în demersul său. După ce transformarea sa a fost completă, familia s-a reunit, iar mama sa l-a întrebat uimită “Ce ţi-ai făcut?” Acum cei doi au o relaţie foarte bună.

Nicole recunoaşte că acum se simte bine în pielea sa. Potrivit Daily Mail, el declară “Nu sunt băiat, nu sunt gay. Sunt un transsexual”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel