Vezi cum arată prima pârtie de schi de pe un vas de croazieră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cea mai neobişnuită aventură pe o pârtie de schi de pe un vapor  are loc pe Marea Caraibelor. Croaziera a început joi în Barbados la bordul unui vas super utiliat construit la comandă. Unii contestă ideea unei pârtii de schi pe un vas, dat fiind faptul că nu este zăpadă naturală, şi, prin urmare, nici atmosfera de iarnă.

Autor: Anca Murgoci

Să privim partea bună a lucrurilor: cerul este de un albastru fenomenal,  temperaturile ridicate, o mare infinită cu insule la orizont. Iglucruise este compania britanică de călătorii de afaceri care oferă prima astfel de croazieră.  Voiajul de inaugurare va avea următoarele opriri Tobago, Isla Margarita, St. Lucia, Grenada şi St. Vincent.

Pârtia de schi are o lungime de 500 de ft (feet), adică aproximativ 160 de metri şi este construită deasupra punţii superioare a vasului. Aceasta are scopul de a oferi o panoramă fantastică a mării. Pârtia este acoperită cu o zăpadă permanentă care o imită în mod satisfăcător pe cea reală. Compania Iglucruise este mândră să anunţe pe site-ul lor lansarea primei nave care combină croaziera cu bucuriile schiatului.

Ideea de a crea o pârtie de schi pe un vas este una genială, la care puţini oameni s-au gândit vreodată. Preţul unei astfel de croaziere este de 1.240 de dolari timp de o săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel