Vezi cum a cerut Traian Băsescu să i se adreseze jurnalistul TVR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu tvr
basescu tvr

Aflat, joi, la primul interviu la televiziunea publică din campania pentru referendumul din 29 iulie, preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a solicitat  jurnalistului TVR care-l intervieva să i se adreseze cu apelativul „preşedinte ales”, deoarece „cetăţeanul Traian Băsescu” nu ajungea niciodată în studioul Televiziunii Naționale.

[caption id="attachment_205469" align="alignleft" width="400" caption="Sursa foto: TVR.info.ro"][/caption]

„Sunt un preşedinte ales până pe 29 (iulie – n. red) (...) Eu nu cred că am devenit civil”, a precizat Traian Băsescu, în cadrul dezbaterii de la TVR1, difuzată începând cu ora 20.00.

În momentul în care moderatorul s-a adresat cu „preşedintele Traian Băsescu, cetăţeanul Traian Băsescu”, președintele suspendat a replicat: „cetăţeanul Traian Băsescu nu ajungea niciodată în studioul dumneavoastră”, scrie NewsIn.

În cursul zilei de joi, purtătorul de cuvânt al președintelui suspendat, Bogdan Oprea, a reclamat că Traian Băsescu nu este lăsat să participe, timp de oră, la TVR, în cadrul campaniei care a început deja, televiziunea publică acceptând doar o jumătate de oră. Ulterior, TVR a revenit asupra deciziei și i-a acordat lui Traian Băsescu 50 de minute de emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel