Vezi ce româncă poate fi desemnată cea mai sexy femeie din tabloidele germane
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp

O româncă de 27 de ani s-a calificat în competiția pentru titlul de "Fata Bild" - cea mai frumoasă femeie care a apărut în tabloidul german.

Andra este românca ce poate deveni "Fata Bild 2013". În fotografiile trimise redacției, Andra a arătat un trup de invidiat, fapt pentru care nemții au votat-o drept cea mai sexy fată a lunii aprilie. În urma votului, românca de 27 de ani s-a calificat în competiția "Fata Bild".

Românca trăiește de cinci ani în landul Saarland, situat în sud-vestul Germaniei, și le-a declarat celor de la Bild că este o admiratoare a actrițe Angelina Jolie și că urăște șosetele de iarnă. Tot din publicația germană, aflăm că Andra este casnică, are 1,60 m și 59 kg. Românca a mai povestit că s-a îndrăgostit de actualul ei iubit, Kai, la o sală de fitness, în urmă cu mai bine de un an. Înainte de Kai, românca susține că a avut doar trei iubiți.

În 2010, o altă româncă a fost desemnată "Fata Bild". Românca Silvana Brăgaru a câștigat titlul publicației germane, după care a pozat pentru Playboy Germania și a fost imaginea mai multor campanii publicitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel