Vezi 7 motive pentru care să apelezi la serviciile unei firme de pompe funebre în cazul unui deces! (P)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Organizarea unei înmormântări sau a oricărui alt eveniment funerar poate fi adesea îngreunată de pierderea suferită și de efortul de a te ocupa de pregătiri, atunci când treci prin clipe grele. În astfel de momente un ajutor de încredere poate fi binevenit pentru a mai reduce din povara resimțită. 

În prezent o firmă de pompe funebre cu experiență se poate ocupa de toată organizarea unei înmormântări, oferind serviciile funerare de care ai nevoie.

Din păcate în cazul unui deces nu rămâne decât foarte puțin timp pentru a-ți lua rămas bun de la persoana dragă ce a trecut în neființă. În aceste momente e nevoie să fii alături de trupul neînsuflețit al acesteia și să lași organizarea ritualului funerar unor firme de pompe funebre, care se pot ocupa cu profesionalism și discreție de eveniment. Iată care sunt principalele beneficii atunci când apelezi la serviciile funerare oferite de o firmă funerară cu experiență:

1) Organizarea întregului eveniment funerar și oferirea de servicii complete

Pregătirea locului de veci, alegerea sicriului, facilitarea transportului funerar, ce acte sunt necesare pentru obținerea ajutorului de deces, plus multe alte detalii ce sunt stresante, pot fi preluate cu ușurință de către o echipă de profesioniști cu experiență. Aceasta se poate ocupa de tot ce ține de organizarea unei înmormântări.

Majoritatea firmelor de pompe funebre s-au adaptat cerințelor oamenilor și răspund cu promptitudine și profesionalism nevoilor și preferințelor acestora. Reprezentanții firmelor de pompe funebre colaborează eficient cu instituțiile medicale sau administrative pentru a rezolva repede detaliile logistice și birocratice inerente unui ritual funerar. Sunt oferite servicii complete - de la constatare deces, îmbălsămare, toaletare și manipulare decedat, până oferirea de sicrie, coroane funerare sau transport funerar.


2) Disponibilitate permanentă

Decesul este din păcate un eveniment neprevăzut și este bine să știi că poți apela oricând ai nevoie la un ajutor profesional pentru organizarea înmormântării. Anumite firme de pompe funebre sunt disponibile 24 de ore din 24 să-ți acorde ajutor și să-ți ofere serviciile de care este nevoie în caz de deces. 

3) Oferirea de consultanță funerară și de suport în eliberarea actelor necesare

Din păcate există multă birocrație atunci când e nevoie de eliberarea unor certificate sau adeverințe. Sunt lucruri neplăcute, ce dau bătăi de cap și consumă timp prețios. Însă multe agenții de pompe funebre îți acordă consultanță pentru a obține ajutorul de deces oferit de stat, sau te ajută să ai la dispoziție mai repede certificatele, autorizațiile sau adeverințele necesare în asemenea cazuri.


4) Furnizarea de produse și servicii funerare de calitate

Furnizorii de servicii funerare oferă pachete complete și variate, ce vin în întâmpinarea nevoilor tale. Specialiștii acestor firme te pot sfătui să alegi cea mai bună variantă pentru tine, să alegi sicriul potrivit, aranjamentele florale pentru slujba de înmormântare și mormânt, sau elaborarea unui monument funerar personalizat. 

Atunci când o agenție de pompe funebre are o echipa bine pregătită și experimentată, vei avea parte de calitate și de servicii realizate cu eficiență și discreție, fără a mai fi nevoie de implicarea ta. Profesionalismul își va spune cuvântul. În cazul în care te confrunți cu decesul unei rude aflate în străinătate, poți apela cu încredere la ajutorul unei firme ce realizează transport funerar internațional și repatrierea trupului persoanei decedate. 


5) Economie de bani

O firmă de pompe funebre cu recomandări și cu experiență îți poate oferi un pachet funerar la un preț avantajos, ce cuprinde toate tipurile de servicii funerare de care ai nevoie în caz de deces. De cele mai multe ori ajutorul de deces oferit de stat acoperă costurile aferente organizării unei înmormântări. 

În cazul acesta firmele oferă pachete funerare pentru toate buzunarele. Poți alege să plătești în rate sau în baza talonului de pensie a persoanei decedate. Alegi astfel pachetul funerar dorit, iar furnizorul își recuperează banii în baza talonului de pensie prezentat de tine. Dacă alegi un pachet funerar cu un cost mai scăzut decât valoarea ajutorului de deces, firma îți restituie diferența. 

6) Oferire de consiliere pre-deces (plan funerar)

Planul funerar este un contract pre-plătit prin care furnizorul și persoana contractantă aleg serviciile sau pachetul de servicii funerare în acord cu doleanțele beneficiarului. În acest fel la momentul decesului, evenimentul funerar va avea loc așa cum s-a stabilit inițial în contract, fără niciun cost suplimentar. 

7) Îți poți lua rămas bun cum se cuvine de la persoana dragă trecută în neființă

Care este până la urmă principalul avantaj oferit de o firmă de pompe funebre? Este răgazul oferit pentru a te concentra pe lucrurile care contează. Știind că organizarea înmormântării este realizată de către o echipă specializată, îți rămâne timp prețios pentru a fi alături de persoana dragă trecută în neființă. Astfel, îți poți lua astfel rămas bun în tihnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel