Veștile lunii septembrie 2022 vin de la astrologul Daniela Simulescu. O zodie trebuie să se gândească doar la ea: Îndrăznește să dai bani pentru propria persoană
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu horoscopul lunii septembrie. 

Să vedem ce anume le pregătesc astrele tuturor zodiilor și cum anume putem atrage câștigul de partea noastră prin influența lor, având în vedere că orice eveniment astrologic poate fi abordat într-o manieră pozitivă sau negativă, cheile fiind în mâinile noastre.

Vine toamna, bine-mi pare! Știu că această frază era folosită pentru vară, dar la cum arată calendarul evenimentelor astrologice ale lunii septembrie, este cazul să facem o schimbare. Majoritatea va simți nevoia să se mai retragă, să își facă socotelile, să își găsească balanța între carieră și viață personală. Nu va fi deloc ușor, mai ales din cauza tranzitului lui Marte în Gemeni, care vrea să ne ocupăm de toate în același timp. Dar până la urmă, orice pas înainte va schimba norocul în viața noastră. În ciuda haosului provocat! Vă încurajez să nu vă lăsați vrăjiți de reîntâlnirile cu persoanele din trecutul vostru, personal sau profesional, cauzate de Mercur retrograd. Nu reapar cu un scop anume, ci pentru a vă da seama de progresul din ultima perioadă. În rest, ca sfat general pentru septembrie, putem folosi următorul vers renumit: „Work, work, work, work, work, work”, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Horoscop TAUR septembrie 2022

În luna septembrie aspectul tău fizic, hainele, felul în care te prezinți vor juca un rol destul de important, așa că ai grijă de tine în primul rând și abia apoi gândește-te la ceilalți. Chiar dacă ești un semn dominat de pragmatism și cheltuieli chibzuite, îndrăznește în luna septembrie să dai bani pentru propria ta persoană.

VEZI PE ASTROSENS HOROSCOPUL PENTRU MAI MULTE ZODII.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel