Vești minunate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Scorpion, Capricorn. Previziuni dificile pentru Leu și Balanță. Căi diferite în carieră, noroc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Marți, 8 februarie, în ziua în care avem un trigon între Marte și Uranus, astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

„Un asemenea aspect predispune la schimbări bruște în acțiunile noastre, la dorința de a aduce ceva diferit în comportament. Cum cele două planete tranzitează semne de pământ, cu siguranță nu vom avea de-a face cu rebeliune și controverse. Trigonul dintre Marte și Uranus poate fi folosit pentru a alunga plictiseala”, a transmis Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscop va fi difuzată marți, începând cu ora 9.00, pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Rămâneţi alături de noi! 

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Marte are darul de a te încuraja să urmezi căi diferite în carieră. Mai ales dacă ești îngrijorat de rezultatele din ultima vreme.

Taur

Astrele chiar sunt în favoarea ta astăzi. Depinde, bineînțeles doar de tine, cum vei reuși să gestionezi orice eveniment.

Gemeni

Este una dintre acele zile în care să renunți la control, să abandonezi lupta cu morile de vânt. Și vei observa că te vei mai liniști.

Rac

Astrele te invită să nu te sfiești și să ceri ajutor. Oamenii vor fi dornici să te sprjine. Partenerul va avea nevoie de mai multe explicații.

Leu

Îi vei considera pe colegi foarte tracasanți și pe șefi foarte plini de ei. Discuțiile de la locul de muncă sunt pierdere de timp și pline de frustrări.

Fecioară

Dacă vei aștepta de la alții să te facă fericit, vei aștepta mult și bine. Important este să îți dai seama ce îți bucură sufletul.

Balanță

Vei fi iritat constant de comentariile celor apropiați. Mai ales dacă este vorba de părinți sau copii. Furia exagerată nu ajută la nimic.

Scorpion

Ești încurajat să vorbești, să îți împărtășești ideile și să le și pui în practică. Trigonul lui Marte cu Uranus poate calma și atmosfera din cuplu.

Săgetător

Câteodată, astrele îți oferă încrederea necesară să faci o investiție. Sau să cheltuiești fără să mai ai grija zilei de mâine.

Capricorn

Marte se va conecta la energia lui Uranus, iar acest fapt îți va aduce o oarecare flexibilizare.  

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu îți încarci programul. Nu ai energie pentru multe proiecte. Este posibil ca somnul să îți fie afectat.

Pești

Preocuparea excesivă nu duce la nimic bun. Este nevoie să găsești unele activități care să te țină prezent și să te echilibreze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel