Vești grozave pentru Scorpion, Capricorn, Pești. Previziuni dificile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu. Ajutor uriaș pentru o zodie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Luna va tranzita, pe parcursul întregii zile, semnul Gemenilor, pregătindu-se calea pentru conjuncția Mercur-Pluto. Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

„Cu greu ne vom dezlipi de gândurile noastre. Mintea va fi un loc sigur, însă, în același timp, și foarte agitat. Gradul de empatie va fi destil de scăzut. Comunicăm, dar nu reușim să îi ascultăm pe cei din jurul nostru. Putem avea idei puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscop va fi difuzată joi, începând cu ora 9.00, pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Rămâneţi alături de noi! 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Va fi un conflict între ideile tale și modul în care încerci să le concretizezi. Ceva care ți se pare destul de simplu va fi tare greu de pus în practică. 

Taur

Venus merge cot la cot cu Marte, iar acest fapt îți va oferi tendințe impulsive. Mai ales atunci când oamenii din jurul tău te contrazic. 

Gemeni

Încerci să potolești vacarmul interior prin tot felul de metode. Pierdere de timp! Sunt zile ca aceasta în care, orice ai face, cu greu te liniștești. 

Rac

Dacă vei fi mai atent la discuțiile din jurul tău, vei afla lucruri foarte folositoare. Chiar ai nevoie de unele noi idei. 

Leu

La serviciu este mult murmur. Nemulțumirile celorlalți te îngrijorează și începi să îți faci tot felul de idei. Ba chiar, ai unele frici. 

Balanță

Este una dintre acele zile în care vrei să te impui. Sau în care nu ești dispus la niciun compromis. Doar pari flexibl. 

Scorpion

Vorba dulce mult aduce! Expresia aceasta va fi cheia succesului pentru tine. Ai capacitatea de a convinge ușor de orice pe oricine. 

Săgetător

Cauți cât mai multe persoane care să te valideze. Partenerul, rudele, colegii, prietenii, toți vor fi nevoiți să își dea cu părerea despre unele idei de-ale tale. 

Capricorn

Vine câte o zi ca aceasta în care marea majoritatea a astrelor se pune de acord să te ajute. Mai ales dacă ai de luat unele decizii mai grele. 

Vărsător

Îți va fi greu să comunici ceea ce gândești. Și nu din frică sau altceva, ci pur și simplu cei din jurul tău par că nu înțeleg oricum le-ai spune. 

Pești

Poți folosi această zi pentru a căuta persoane care să te inspire, care să te motiveze, de la care să înveți unele tehnici, mai ales pe plan profesional.

 

Previziuni pentru Gemeni, valabile pentru toată săptămâna

„Mercur și-a oprit retrogradarea, doar că încă nu vă recăpătați puterea totală sau controlul total. Sunt sigură că, în ultimele săptămâni, cu atâtea planete, au fost situații în care v-ați simțit ca o marionetă și nu ați știut ce să faceți. Supărare mare, fără control. Vor mai fi câteva zile, dar să știți un lucru: conjuncția Venus - Marte în Casa 8 este plină de pasiune, mister, fascinație. Poate veți fi atrași de enigme. V-aș recomanda să stați cu voi, un proces de introspecție, cu muzică relaxantă. Ce vă spune interiorul vostru? S-ar putea să fie câteva blocaje cu hârtii, documente, telefoane, dar nu e o problemă pentru voi”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel