Vești foarte bune pentru o ZODIE în săptămâna 25-31 octombrie! Fericire, soluții, încredere!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pixabay
Foto Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog, are vești bune pentru o zodie la final de octombrie.

„Mercur are niște aspecte bune în săptămâna 25 - 31 octombrie. Din perspectiva mea, săptămâna aceasta nu are surprize imense, în afară de careul lui Venus cu Neptun. Nu ar trebui să vă faceți probleme din punctul de vedere al astrelor. La muncă, însă, s-ar putea să apară situații în care se schimbă regulile de pe o zi pe alta, la fel în programul vostru, în rutina voastră. S-ar putea să fie și câteva discuții cu colegii, câteva momente care nu vă vor conveni. Însă veți avea energia necesară să munciți cu drag și cu foarte multă pasiune. Vă faceți treaba bine!

Sunt aspecte bune, în rest depinde de voi, aveți resursele, gândurile, soluțiile necesare. Poate fi o săptămână mai bună pentru voi! Zilele acestea s-ar putea să fiți și o oază de bucurie, de glume, de încredere. Îi inspirați pe cei din jur. Este o săptămână bună și în ceea ce privește comunicarea cu cei mici”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNews și DCNewsTV:

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

 

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Din 2022, trei ZODII se bucură de avantaje. Semnelor de aer li se schimbă radical viața

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații.

„Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire.

Am atras atenția că sănătatea mintală va avea de suferit în următorii ani, deci mulți dintre parteneri vor simți nevoia să se vindece. Să meargă la terapie, să urmeze tratamente, să evolueze spiritual. Și se vor trezi. Și astfel nu vor mai sta în postura de victimă. Alții își vor dea seama că nu au cum să își schimbe partenerul vicios. Îl vor accepta și poate vor porni la drum în căutarea unei persoane echilibrate”, a spus Daniela Simulescu, astrolog.

„Anul începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Relațiile vechi vor fi destul de testate, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere. Și de ce? Pentru că nu va exista onestitate în relații. Nu se vor discuta subiectele dureroase, cum ar fi cele din intimitate sau suspiciunile de infidelitate. Tendința principală va fi de a ne minți singuri. Sau de a ascunde sub preș totul. Dar astrele au și un alt mesaj din partea lui Cupidon pentru 2022: dacă vei face tot posibilul să te vindeci, să treci peste resemnare, să îți accepți condiția și nu să încerci să îl schimbi pe celalălt, vei putea găsi o persoană vindecată, numai bună pentru călătoria ta în viață”, a precizat astrologul.

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai avantajate. 

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor putea stabiliza. 

Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) nu vor mai putea fugi de adevăr. 

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor trece prin mai multe tensiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel