Vești despre starea lui Silvio Berlusconi, după internarea în spital. A reușit să evite presa
Autor: Dan Carp | Publicat pe: 15 mai, 22:10
WhatsApp
Spitalul San Raffaele, unde este internat Silvio Berlusconi /  Sursa foto: Agerpres
Starea lui Silvio Berlusconi este una foarte bună. Acesta a fost internat în spital în cursul săptămânii, iar astăzi a reușit să se externeze, evitând presa. 

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ieşit sâmbătă din spitalul din Milano unde fusese internat în cursul săptămânii pentru complicaţii legate de infecţia cu coronavirus anul trecut, potrivit AFP şi Reuters.

"El este nerăbdător să revină la o activitate deplină", a declarat coordonatorul partidului său Forza Italia, Antonio Tajani.

Berlusconi, 84 de ani, a reuşit să părăsească spitalul San Raffaele din Milano, evitând camerele de filmat ale reporterilor adunaţi în faţa porţii clădirii.

Silvio Berlusconi, a patra oară în spital în 2021El fusese spitalizat marţi, pentru a patra oară în acest an. În septembrie, după ce se refăcuse în urma contaminării cu COVID-19, Berlusconi declarase că a trecut pe lângă moarte.

Fostul premier a părăsit spitalul la 1 mai, după internarea de peste trei săptămâni, tot pentru a-şi îngriji sechelele în urma infectării cu COVID-19 pe care îl contractase în septembrie.

Miliardarul, care a suferit o importantă operaţie pe cord deschis în 2016, şi-a înmulţit spitalizările în ultimele luni: în martie, el a stat mai multe zile în spitalul milanez, oficial pentru controale medicale prevăzute.

În februarie, Berlusconi a fost internat o noapte la spital în urma unei căderi fără urmări, dar în ianuarie s-a internat pentru mai multe zile în Centrul cardio-toracic din Monaco pentru probleme de aritmie cardiacă.

Iar în septembrie trecut, el fusese spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare asociate COVID-19, relatează Agerpres.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro